Slideshow (100%x100%)

Uutiset

  

 • Wetterhoff ja kotimainen verkkokauppa palvelevat tehostetun turvallisesti

  Wetterhoffin talo, Wetterhoff-myymälä ja Wetterhoff-verkkokauppa palvelevat kaikkia asiakkaita mahdollisimman turvallisesti. Olemme tehostaneet siivousta ja ottaneet käyttöön koronaviruksen leviämistä estävät toimintatavat.

  Wetterhoffin talossa ja Wetterhoff-myymälässä on:

  • Tehostettu siivous (huolellisen perussiivouksen lisäksi muun muassa ovenkahvojen ja rappukäytävän käsitankojen puhdistus)
  • Käsien saippuapesu ja käsien desinfiointiaine kaikkien ahkerassa käytössä
  • Kaikki wetterhoffilaiset sekä talossa vierailevat kiinnittävät erityistä huomiota hyvään hygieniaan

  Noudatamme tarkasti Suomen hallituksen ohjeita. Wetterhoffin henkilökunta välttää lähikontakteja. Wetterhoffin taloon tai myymälään ei tulla sairaana. Pienetkin flunssaoireet podetaan kotona.

  Toivomme myös asiakkaidemme noudattavan vastuullista toimintatapaa: jääkää kotiin, jos teillä on flunssan oireita tai jos olette palanneet äskettäin ulkomailta.

  Verkkokauppa ja myymälä palvelevat

  Turvallisuuden ja terveyden lisäksi Wetterhoff pitää tärkeänä liiketoiminnan jatkumista, myös poikkeusoloissa. 

  Korona-tilanteen vuoksi myymälä palvelee poikkeavin aukioloajoin huhtikuun ajan:

  AUKIOLOAJAT

  Keskitymme erityisesti Wetterhoff-verkkokaupan laadukkaaseen palveluun. Kotimainen verkkokauppamme on mainio mahdollisuus tehdä laadukkaita ja kestäviä käsityöostoksia: lankoja, ryijytarvikepaketteja, tee itse -tarvikepaketteja, neuleohjeita, puikkoja ja tarvikkeita.

  Verkkokaupassa on nyt ilmainen toimitus yli 50 €:n tilauksiin* 5.4.2020 asti ja Postin kotiinkuljetus hintaan 16,90 €.
  * Wetterhoff-verkkokaupassa ilmainen toimitus yli 50 €:n ostoksille. su 5.4.2020 asti, kun toimitustapa on normaali postipaketti. Kotiinkuljetus maksaa erikseen 16,90 €.

  Wetterhoff-verkkokauppa myy laadukkaita lankoja: esimerkiksi Wetterhoffin omia lankoja, VeeraTuukka ja silkkivillat Silvia ja Sivilla, sekä suosittuja neulelankoja, kuten Drops, Lang, Lane Grawitz, Malabrigo, Sandnes, Sari Silk, Scahchenmayr ja Rowan.

  Poikkeusoloissa toivomme voimia koronaviruksen välttelyyn ja uudessa arjessa jaksamiseen. Nyt jos koskaan on aikaa tehdä käsitöitä! Voit aloittaa uutta – vaikka useammankin työn yhtä aikaa! Lisäksi voit kokeilla käsityötekniikoita ja materiaaleja, joita et ole aikaisemmin testannut.

  Wetterhoffin verkkokauppa päivittyy lähiviikkoina ahkerasti. Tuotamme iloksesi uusia ideoita, ohjeita ja materiaaleja. Voit tilata verkkokaupasta kätevästi kaikkea ihanaa käsillä tekemiseen! Jotta pysyt perillä uusimmista ideoista ja lähiviikkojen tarjouksista, tilaa verkkokaupan uutiskirje:

  TILAA VERKKOKAUPAN UUTISKIRJE

  Pidetään huolta toisistamme ja terveydestämme!
  Wetterhoffin väki

  WETTERHOFF-VERKKOKAUPPA

    Takaisin
 •   Arkisto

Wetterhoff-myymälä palvelee:

Korona-tilanteen vuoksi myymälä palvelee poikkeavin aukioloajoin huhtikuun ajan:

AUKIOLOAJAT

VERKKOKAUPPA