Slideshow (100%x100%)

Uutiset

  

 •   Takaisin
 • Myymälä suljettu 5.1.2018
  Wetterhoff toivottaa kaikille hyvää alkanutta vuotta. Pidämme myymälän suljettuna perjantaina 5.1.2018 henkilökunnan koulutuspäivän vuoksi. Avaamme taas loppiasviikonlopun jälkeen maanantaina klo 10. Tervetuloa!
  Lue lisää
 • Meillä on joulu! Tervetuloa ostoksille!
  Wetterhoff-myymälä on jouluinen, tunnelmallinen ja kekseliäs ostospaikka! Joulukoristeet, kynttilät ja keittiötuotteet ihastuttavat ja keräävät kehuja. Lisäksi olemme varanneet upean valikoiman lahjaideoita, esimerkiksi: koruja tekstiilej..
  Lue lisää
 • VIDEO: Hilpeät tunnelmat Korttelijoulusta ja kiitos kaikille!
  Wetterhoffin talo iloisin mielin kiittää loistavasti onnistuneesta Korttelijoulu-tapahtumasta! Kiitos kaikille Korttelijoulun kävijöille, myyjille ja tapahtumaa järjestäneille. Järjestyksessään 22. Korttelijoulu onnistui upeasti! Tap..
  Lue lisää
 • Joulunajan aukioloajat
  Wetterhoff-myymälä palvelee pidempään 23.12.2017 asti ma–pe klo 10–18 la 16.12. ja 23.12. klo 10–15 su 17.12. klo 12–15 Wetterhoffin talo ja Wetterhoff-myymälä on suljettu Jouluna 24.–26.12. Uutenavuotena 30.–31.12. Tervet..
  Lue lisää
 • Aito ja tunnelmallinen Korttelijoulu 9.-10.12. - kurkkaa kuvia!
  – Ihana tunnelma ja käsityötä arvostavat asiakkaat, kuvailee Voimakorun Riitta Rahkonen Korttelijoulua. – Lämminhenkinen ja aito käsityöläisten myyntitapahtuma, toteaa käsinevalmistaja Liisa Sauso. – Mukavan kotoisa ja lämmin markkinatunnel..
  Lue lisää
 • Saiturin Joulu –nukketeatteri Korttelijoulussa la 9.12.2017
  Hämeen Kuninkaallinen Nukketeatteri tuo Wetterhoffin talon Korttelijouluun Charles Dickensin Saiturin Joulu -tarinan. Koko perheelle sopiva nukketeatteriesitys nähdään Wetterhoffin talossa lauantaina 9.12.2017 klo 12 ja 14 Liput 10 e..
  Lue lisää
 • Wetterhoffin väkeä: Käsityöhuone Kultarihma
  Kristiina Hämäläinen on Käsityöhuone Kultarihman perustaja, omistaja, suunnittelija ja toteuttaja. Rekissä roikkuu takkia, mekkoa, pukua ja paitaa. Mustanpuhuvan muodin keskeltä erottuu timanttisesti hohtava iltapuku. Strassit kimaltavat ..
  Lue lisää
 • Ilmoittaudu Annie Sloan Chalk Paint -joulumaalauskurssille
  Järjestämme Annie Sloan Chalk Paint™ -kalkkimaalien joulumaalauskurssin Torstaina 30.11.2017 klo 17.30 Wetterhoffin talon Wanhassa Kutomossa (2. krs) Kurssilla esitellään Annie Sloan Chalk Paint™ -konsepti. Esittelemme, mihin kaikkeen maali..
  Lue lisää
 • Hurmaava ja tunnelmallinen Wetterhoff - tutustu ja ihastu!
  Upea arvorakennus, käsityö- ja sisustusmyymälä, kokouspaikka, kahvila ja kymmenien yrittäjien toimitila. Wetterhoffin talo on luovien alojen yritysten keskus, jolla on takanaan rikasta historiaa yli 130 vuotta. Upeassa arvorakennuksessa ty..
  Lue lisää
 • Iki-ihana Korttelijoulu 9.-10.12.2017 klo 10-15
  Rakastettu ja ainutlaatuinen Wetterhoffin talon Korttelijoulu-tapahtuma järjestetään la–su 9.–10.12.2017 klo 10–15 koko Wetterhoffin talossa Hämeenlinnassa (osoite: Wetterhoffinkatu 4). Paikalla on yli 40 etukäteen valittua myyjää. Myynnissä..
  Lue lisää
 • Tulokset, kuvat ja video: Katja ja Ohto voittivat
  Wetterhoffin talon Wanhassa Kutomossa oli hulvattoman hilpeä tunnelma perjantaina 29.9.17, kun kisattiin Hohtoneulonnan parhaimmuudesta. Tänä vuonna Suomen etevimmät hohtoneulojat olivat Katja Fleshler ja Ohto Kokko. Katja uusi toissa..
  Lue lisää
 • Perjantaina 29.9.17 pimeää puikkoilua: Hohtoneulonnan SM-kisa
  Wetterhoffin talo toivottaa kaikki neulomisen ja kädentaitojen ystävät tervetulleiksi Hohtoneulonnan SM-kilpailuun perjantaina 29.9.2017 klo 18 Wetterhoffin taloon Hämeenlinnaan, Wanhaan Kutomoon (2. kerros) Tuttuun tapaan kilpailus..
  Lue lisää
 • Myymälä avoinna torstaisin kuuteen
  Wetterhoff-myymälän torstaipäivien aukioloaika pidentyy syyskuun 2017 alusta. Myymälä palvelee 7.9.2017 alkaen torstaisin klo 10–18. Wetterhoffin myymälä on avoinna ma, ti, ke ja pe klo 10–17 to klo 10–18 la klo 10–14 Poikkeukset: M..
  Lue lisää
 • Silmukkasiskot kokoontuu joka kuukauden 1. torstai - vapaa pääsy!
  Wetterhoff-myymälä kokoaa kaikki langoista ja käsitöistä innostuneet Silmukkasiskot kerran kuukaudessa yhteiseen käsityöiltaan. Maksuton kerho kokoontuu Wetterhoff-myymälässä jokaisen kuukauden ensimmäisenä torstaina klo 17.30–20. Kys..
  Lue lisää
 • VIDEO: Wetterhoffin testipaja maalasi Annie Sloan Chalk Paint –maaleilla
  Upea ja uniikki lopputulos & helppo tehdä. Näin totesi Wetterhoffin testipaja Annie Sloan Chalk Paint™ -kalkkimaaleista. – Todella kätevä tuote! Maalasin vanhan tuolin ja pinnasta tuli upea. Halusin rustiikkisen ilmeen, joten maalasin suo..
  Lue lisää
 • Neiti W ja Urban Wildlife - kaksi näyttelyä aukeaa pe 25.8.
  Wetterhoffin talossa vietetään kahden kiinnostavan näyttelyn avajaisia Perjantaina 25.8.2017 klo 17 Silloin avataan: 1. Neiti W ­– Fredrikan tarina –näyttely. Se kertoo Wetterhoffin talon perustajan, Fredrika Wetterhoffin, tarinan Wetter..
  Lue lisää
 • Perjantaina 25.8. klo 10–20 Fredrikan Kesä ja Taiteiden Yö
  Wetterhoffin talo kutsuu kaikki kädentaitojen ja musiikin ystävät viettämään Fredrikan Kesää ja Taiteiden Yötä perjantaina 25.8.17 klo 10–20 Wetterhoffin taloon Hämeenlinnaan, osoitteeseen Wetterhoffinkatu 4. Koko talo on avoinna klo..
  Lue lisää
 • Ilmoittaudu: Annie Sloan Chalk Paint –peruskurssi to 31.8.17 klo 17.30
  Tervetuloa kokeilemaan, inspiroitumaan ja oppimaan Annie Sloan Chalk Paint™ -kalkkimaalien käyttöä ja tekniikoita. Järjestämme Annie Sloan Chalk Paint™ -kalkkimaalien peruskurssin Torstaina 31.8.2017 klo 17.30 Wetterhoffin talon Wanhassa Kutom..
  Lue lisää
 • Wetterhoffin väkeä: tekstiiliartesaani Tarja Lindfors
  Kotikin tekstiiliartesaani Tarja Lindfors iloitsee Wetterhoffin talon inspiroivasta ympäristöstä. Turkoosia, valkoista, vihreää ja mustaa. Tekstiiliartesaani Tarja Lindforsin kangaspuissa on kesän hempeät värit. Kaidepuu kolahtaa napa..
  Lue lisää
 • Uutta: raikkaat ja laadukkaat Linum-tekstiilit
  Wetterhoff-myymälä toivottaa ilolla tervetulleeksi uuden tuoteperheen: Linum-tekstiilit. Raikkaat ja laadukkaat sisustustekstiilit ovat saapuneet Wetterhoff-myymälään Hämeenlinnaan! – Olemme jo pitkään ihailleet Linumia: design on skandinaavin..
  Lue lisää
 • Uutta Wetterhoff-myymälässä: Annie Sloan –kalkkimaalit
  Wetterhoff-myymälä on Annie Sloan Chalk Paint™ -sisustusmaalien jälleenmyyjä Hämeenlinnassa. Kuva: Annie Sloan Kaipaako tuoli uutta maalia? Tai pöytä? Saisiko tylsästä lipastosta rustiikisti rapistuneen? Kyllä! Nimittäin näppärät A..
  Lue lisää
 • Hae apurahaa - voit saada työtilan vuodeksi
  Maksuton työhuone Wetterhoffin talosta vuodeksi. Tästä unelmasta tulee totta yhdelle vastikään valmistuneelle käsi- ja taideteollisuuden tai muotoilun opiskelijalle syksyllä 2017. Fredrika Wetterhoff-säätiö aloittaa uuden apurahamuodon Res..
  Lue lisää
 • Wetterhoff-myymälä heinäkuun lauantait suljettu
  Heinäkuussa Wetterhoff-myymälä palvelee sinua arkisin klo 10–17. Lauantaisin myymälä on suljettu (29.7.17 asti). Tervetuloa! Yhteystiedot Puh. 03 6262 610 wetterhoff@wetterhoff.fi
  Lue lisää
 • Reilut ja ekologiset Mifukon korit tulevat Keniasta
  Uudistunut Wetterhoff-myymälä laajensi tuotevalikoimaansa merkittävästi. Yksi uutuuksista on Mifuko-korit. Ne ovat suomalaista designia mutta valmistettu Keniassa, Itä-Afrikassa. Mifukon korit tehdään käsityönä ja valmistustapa on ymp..
  Lue lisää
 • Suloisen suven sauna- ja kylpytuotteet
  Wetterhoff-myymälässä tuoksuu vieno kesätuuli. Olemme koonneet suloisen suven parhaimmat sauna- ja kylpytuotteet uudistuneeseen kivijalkamyymälään. Tervetuloa ihastumaan! Tarja Ritari Designin Factory-saunatekstiilit on käsin..
  Lue lisää
 • VIDEO: Kepparikurssilla tehtiin ponityttöjen unelmia
  Ihanaa, ihanaa, onhan ratsastaa! Kyllä – ainakin itse tehdyllä keppihevosella! Wetterhoffin talon Kepparikurssi innosti ponitytöt, äidit ja mummot yhteiseen ompelupöytään. Keskiviikkona 7.6.17 järjestetty kurssi oli monelle ensikosketu..
  Lue lisää
 • VIDEO: Värikkäät matonkuteet ja ryijyt Wetterhoff-myymälästä
  Wetterhoffin uniikki Tee itse -osasto on kädentaitajan taivas! Upea lankavalikoima on Hämeen laajin. Lisäksi saimme valtavasti lisää tilaa värikkäille matonkuteille. Ihastuttavat Parolan Filatexin ontelo- ja trikookuteet taipuvat mattoje..
  Lue lisää
 • Kiitos vierailusta, hilpeät bloggaajat!
  Wetterhoffin talon Bloggaribrunssi keräsi lauantaina 20.5.17 iloisen joukon blogien kirjoittajia ja kuvaajia Hämeenlinnaan. Oli ilo saada kylään iso joukko kädentaidoista, käsitöistä ja sisustuksesta innostuneita bloggaajia. Kiitoksista ja kehuist..
  Lue lisää
 • VIDEO: Ihanuuksia Italiasta! Ylelliset lankauutuudet Wetterhoffilla
  Kashmiria, kamelia, jakkia, mohairia, pellavasilkkiä… Ylelliset Italian-langat ihastuttavat Wetterhoff-myymälässä Hämeenlinnassa. – Luonnonvärit ovat kauniit ja kuidut korkealaatuisia. Esimerkiksi Kashmir-lanka on valmistettu vuohen karv..
  Lue lisää
 • VIDEO: Wetterhoff-myymälän uusia tuotteita
  Uudistuneen Wetterhoff-myymälän tuotevalikoima kasvoi huomattavasti – ja lisää on vielä tulossa! Uusia tuotteita ovat esimerkiksi Mifukon eettisesti ja ekologisesti tuotetut Kiondo-korit, Jokipiin Pellavan Suomi 100 –tekstiilit, Parolan R..
  Lue lisää
 • Valoisa, avara ja ihania tuotteita
  Uudistunut Wetterhoff-myymälä kerää iloisen runsaasti kiitoksia ja kehuja. Perjantaina avattu käsitöiden, lankojen, käsityötarvikkeiden sekä sisustus, lahja- ja käyttötavaroiden erikoismyymälä Hämeenlinnassa hurmasi uudet ja vanhat asiakkaat. ..
  Lue lisää
 • VIDEO: Uudistunut Wetterhoff-myymälä hurmaa
  Tadaa! Nyt on uudistunut Wetterhoff-myymälä avattu! Upea kokonaisuus, kehui Taina Lammassaari. Valoisa ja värikäs, kiitteli Oiva Ahola. Tule sinäkin hurmaantumaan! Avajaiset jatkuvat lauantaina 22.4.17 klo 10-14. – Olemme iloisia ja onnelli..
  Lue lisää
 • Vain 2 yötä! Avaamme uudistetun Wetterhoff-myymälän perjantaina klo 10!
  Wetterhoffin talossa on pirteä pöhinä päällä, kun viimeistelemme Wetterhoff-myymälän uudistusta. Sinä ja ystäväsi pääsette ihastelemaan avaraa ja valoisaa kivijalkakauppaa sekä upeita uutuustuotteita perjantaina klo 10 alkaen! Avajaisia vietämme p..
  Lue lisää
 • Enää 3 yötä! Wetterhoff-myymälä avataan perjantaina 21.4. klo 10
  Hämeen hurmaavin kivijalkakauppa avataan perjantaina 21.4.2017 klo 10. Tervetuloa uudistuneen ja laajentuneen Wetterhoff-myymälän Avajaisiin perjantaina 21.4. klo 10–17 ja lauantaina 22.4. klo 10–14 Wetterhoffin taloon Hämeenlinnan keskustaa..
  Lue lisää
 • Wetterhoff-myymälä kiinni 14.-20.4.17 - avajaiset pe-la 21.-22.4.17
  Wetterhoff-myymälän uudistus ja laajennus on loppusuoralla. Suljemme myymälän viimeistelyn ajaksi 14.–20.4.2017. Hämeen hurmaavin kivijalkakauppa avataan perjantaina 21.4.2017 klo 10. Tervetuloa uudistuneen ja laajentuneen Wetterhoff-myymälän a..
  Lue lisää
 • Wetterhoff-myymälän uudistus valmistuu huhtikuussa
  Pirkko Lehto ja kollegat panevat pian hihat heilumaan, jotta kaikki tavarat löytävät paikkansa uudessa Wetterhoff-myymälässä. Hämeen hurmaavin myymälä ja laajin lankavalikoima Wetterhoff-myymälän remontti etenee aikataulun mukaisesti. K..
  Lue lisää
 • Uniikki kivijalkakauppa: Wetterhoff-myymälä
  Lahjoja, sisustusideoita, kaunista ja käytännöllistä, aitoa ja laadukasta. Tätä on Wetterhoff-myymälä, uniikki kivijalkakauppa Wetterhoffin talon katutasossa. Tuotteet ovat pohjoismaista suunnittelua ja monesti käsin tehtyjä. Lisäksi myymälässä..
  Lue lisää
 • Sässynämarkkinat ja Korttipenkojaiset 3.–4.3.2017
  Kiitelty vanhan (ja uuden) tavaran myyntitapahtuma järjestetään tänä vuonna kaksipäiväisenä: Sässynämarkkinat ja Korttipenkojaiset Wetterhoffin talossa pe 3.3. klo 10–17 ja la 4.3. klo 10–15 Sässynämarkkinat on eilisen aarreaitta. Myynnissä..
  Lue lisää
 • Wetterhoffin väkeä: työnohjaaja Jaana Ahtonen-Huuskonen
  Jaana Ahtonen-Huuskonen tekee työnohjauksen lisäksi konsultointia sekä työyhteisö- ja esimiesvalmennusta. Valoisassa toimistossa tuoksuu kahvi. Ikkunoista kurkkii aurinko ja Wetterhoffin talon yli 130-vuotias punatiiliseinä. Miljöötä iha..
  Lue lisää
 • Wetterhoffin väkeä: valmentaja Jouko Mikkola
  Jouko Mikkola on toiminut ammattivalmentajana yli 17 vuotta. Valmentaja Jouko Mikkolan silmiin syttyy ponteva hehku, kun hän juttelee lempiaiheestaan, ihmisten hyvinvoinnista. Hän on vankan kokemuksen ja koulutuksen kautta kehittänyt oman kok..
  Lue lisää
 • Wetterhoffin talo uudistuu keväällä
  Wetterhoffin talon alakerta on touhua täynnä, sillä uudistamme myymäläkonseptiamme. Samalla remontoimme osan alakerran myymälätiloista uuden ilmeen mukaiseksi. – Luvassa on jotain uutta, jotain vanhaa, ehkä jotain sinistäkin ja jotain lainattua. E..
  Lue lisää
 • Vanaja Shop on uusi kulttuurin verkkokauppa
  Hämeenlinnalaiset kulttuuritoimijat avasivat syksyllä 2016 yhteisen verkkokaupan. VanajaShop.fi myy aluksi Sibelius Centerin, Hämeenlinnan Taidemuseon, Hämeenlinnan kaupunginmuseon, Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan ja Hämeenlinna-Seura ry:n tuotte..
  Lue lisää
 • Kaikkien aikojen Korttelijoulu keräsi kehuja ja kiitoksia
  Wetterhoffin talon Korttelijoulu onnistui tavoitteissaan ja houkutteli viikonloppuna huikean määrän käsityön ystäviä. Talo oli täynnä hyväntuulisia asiakkaita ja iloisia myyjiä. – En tiennyt etukäteen, että tämä tunnelma on näin aito ..
  Lue lisää
 • Lauantaina ja sunnuntaina hurmaava Korttelijoulu klo 10–15
  Tunnelmallinen Wetterhoffin talon Korttelijoulu järjestetään lauantaina 10.12. ja sunnuntaina 11.12. klo 10–15 Wetterhoffin talon kolme kerrosta täyttyvät käsityöläisistä, jotka myyvät jouluisia tuotteitaan. Lisäksi Palokunnankadun patiolla kei..
  Lue lisää
 • Saiturin joulu -esitys Korttelijoulussa lauantaina klo 12
  Hämeenlinnan Kuninkaallinen Nukketeatteri esittää Korttelijoulussa Saiturin joulu –näytelmän lauantaina 10.12. klo 12. Esitys nähdään Wetterhoffin talon kolmannessa kerroksessa Fredrika-salissa. Liput ovelta 10 euroa. – Saiturin Joulu val..
  Lue lisää
 • Korttien Talon joulutunnelmaa
  Korttien Talo on koristellut Café Hoffin 50 -luvun tunnelmiin. Esillä on Martta Wendelinin pääasiassa 1950 -luvulla maalaamia korttioriginaaleja sekä aitoja paperisia seinätauluja samalta vuosikymmeneltä. Seinätaulut – joita oli tapana pitää..
  Lue lisää
 • Joulukonsertti 4.12. klo 16 Wanhassa Kutomossa
  Janakkalan viihdekuoro on 26-vuotias sekakuoro, jossa on yli 30 laulajaa. Kuoroa johtaa Ilona Ala-Leppilampi. Kuoron joulukonsertti koostuu tutuista ja vähän vieraammista joululauluista keskiajalta tähän päivään. Kuoro konsertoi Wetterhoffin talo..
  Lue lisää
 • Korttelijoulu la-su 10.-11.12.16
  Tunnelmallinen Wetterhoffin talon Korttelijoulu järjestetään lauantaina 10.12. ja sunnuntaina 11.12. klo 10–15 Wetterhoffin talon kolme kerrosta täyttyvät käsityöläisistä, jotka myyvät jouluisia tuotteitaan. Lisäksi Palokunnankadun patiolla..
  Lue lisää
 • Wetterhoff Suomen Kädentaidot-messuilla Tampereella
  Wetterhoff on mukana Suomen Kädentaidot-messuilla Tampereella tulevana viikonloppuna 18.-20.11. kahdella eri osastolla. Wetterhoffin langat, neulemallit ja ryijypaketit löytyvät tutusta paikasta A-hallista osastolta A1212. Osastolla on hyviä messu..
  Lue lisää
 • Perjantaina 4.11.16 huikea Suihkonen & Lidåkra –konsertti klo 18
  Wetterhoffin talo ylpeänä esittää: Basso Markus Suihkonen ja pianisti Jacob Lidåkra Wetterhoffin talon Sibelius Centerissä perjantaina 4.11.2016 klo 18. Liput 15 euroa. Wetterhoffin talo toivottaa lämpimästi tervetulleeksi viime vuo..
  Lue lisää
 • Wetterhoffin langat tunnetaan laadusta
  Iloisia uutisia neulojille: Wetterhoff julkaisee marraskuussa uusia neulemalleja, muun muassa perusneulemalliston ja pitsihuivimalliston. – Meiltä on pyydetty perusneulemallia, ja nyt olemme teettäneet ohjeen perusmalliin, josta saa tehty..
  Lue lisää
 • Tuomas Nikkasen konserttisarja jatkuu maanantaina
  Pianisti Tuomas Nikkanen jatkaa kiiteltyä pianomusiikin konserttisarjaansa Wetterhoffin talon Sibelius Centerissä. Neljän uuden konsertin sarja alkaa maanantaina 17.10.2016. Silloin kuullaan Mozartin sävelmiä. – Mozartia olen pitkään halunnut ..
  Lue lisää
 • Sässynämarkkinat lauantaina 15.10.2016 klo 10–15
  Wetterhoffin Sässynämarkkinat järjestetään Lauantaina 15.10.2016 klo 10–15 Wetterhoffin talon Wanhassa Kutomossa (2. krs, Palokunnankatu 9, Hämeenlinna). Olemme penkoneet Wetterhoffin talon vinttiä ja kannamme myyntiin kaikenlaista vanhaa ta..
  Lue lisää
 • Video, tulokset ja kuvat: Hohtoneulonnan SM 2016
  Inkeri Länsikivi Hyvinkäältä voitti hilpeän hauskan Hohtoneulonnan SM-kilpailun. Inkeri teki hattutempun ja uusi toissavuotisen mestaruutensa. – Aika jännittävää oli. Peukalo oli kipeänä, mutta onnistuin silti, Länsikivi sanoi. Inkeri voitt..
  Lue lisää
 • Tänään perjantaina Hohtoneulonnan SM-kisa ja Pimeän Kaupan Ilta
  Perinteisestä pimeän puikkoilun mestaruudesta kilpaillaan tänä vuonna Perjantaina 30.9.2016 klo 18 alkaen Wetterhoffin talon Wanhassa Kutomossa. Viime vuonna kilpailuun osallistui 17 neulojaa, mutta paikan päällä salissa hurrasi kuutisen..
  Lue lisää
 • Taikaa ja tarjouksia Pimeän Kaupan Illassa perjantaina 30.9. klo 18–20
  Perjantaina 30.9.2016 Wetterhoffin talossa vietetään Pimeän Kaupan Iltaa ja kilpaillaan Hohtoneulonnan SM-tittelistä. Talon myymälät, pikkuputiikit ja Café Hoffi ovat avoinna ainakin klo 20 asti. Luvassa on myös erikoistarjouksia ja työpajoja. Tai..
  Lue lisää
 • Wetterhoffin Korttelijoulu 2016
  Tunnelmallinen Wetterhoffin Korttelijoulu järjestetään 21. kerran Itsenäisyyspäivän jälkeisenä viikonloppuna eli 10.-11.12. Wetterhoffin talossa. Meillä myydään hyvin tehtyjä käsityötuotteita eri materiaaleista. Myyntipaikat sijaitsevat pääosin We..
  Lue lisää
 • VIDEO: Fredrikan Kesä huipentui konserttiin
  Fredrikan Kesä kokosi iloisen joukon kädentaitojen ja musiikin ystäviä Wetterhoffin taloon perjantaina 26.8.2016. Työpajoissa valmistettiin muun muassa koruja, kännykkäkoteloja ja pannunalusia. Mari Junnila ja Tuula Orava valmistivat Jenni Sak..
  Lue lisää
 • Fredrikan Kesä perjantaina 26.8. klo 12-20
  Wetterhoffin talon iloista suvijuhlaa Fredrikan Kesää vietetään Taiteiden Yönä Perjantaina 26.8.2016 klo 12–20 Silloin Wetterhoffin talossa nautitaan kädentaidoista ja kulttuurista. Työnäytöksissä ja -pajoissa pääsee näkemään, kokemaan ja testa..
  Lue lisää
 • Suuren pianomusiikin konserttisarja klassismista romantiikkaan 12.-21.7.2016
  Hämeenlinnalainen pianisti Tuomas Nikkanen toteuttaa yhdessä Sibelius Centerin kanssa neljän konsertin konserttisarjan 12-21.7 2016. Sarjassa Nikkanen kuljettaa yleisön läpi merkittävimmän klassisen pianomusiikin Feruccio Busonin (1866-1924) taru..
  Lue lisää
 • Wetterhoffin talo siirtyy kesäaikaan
  Wetterhoffin talon myymälät ja Cafe Hoffi siirtyvät kesän aukioloaikoihin juhannuksesta. Palvelemme asiakkaitamme maanantaista perjantaihin klo 9/10 -17, heinäkuun lauantait olemme suljettu. Juhannukseen viettoon lähdemme torstaina klo 17. Juhannu..
  Lue lisää
 • Poikkeus aukioloaikaan ma 13.6.
  Wetterhoffin myymälä ja Sibelius Center avaa ovensa maanantaina 13.6. poikkeuksellisesti klo 10 henkilökunnan koulutustilaisuuden vuoksi. Tervetuloa ostoksille!
  Lue lisää
 • Pianisti Martin Malmgren soittaa Sibelius Centerissä
  Perjantaina 10. kesäkuuta klo 14 pianisti Martin Malmgren esiintyy Sibelius Centerissä. Hän on tullut tunnetuksi monipuolisena esiintyjänä. Hän voitti Ilmari Hannikainen – pianokilpailun vuonna 2014. Hänet on valittu Sydneyn kansainväliseen Pianok..
  Lue lisää
 • Ihanat bloggaajat talossa
  Wetterhoffin talo sai toukokuussa kylään iloisen joukon blogia kirjoittavia naisia. Yli 30 bloggaajaa tutustui Wetterhoffin taloon ensimmäisellä bloggaribrunssilla. Ohjelmassa oli muun muassa erilaisia työpajoja. Omin käsin tekeminen inno..
  Lue lisää
 • Matkalla-näyttely tuo lasitaiteen Wetterhoffiin
  Wetterhoffin talon kesässä nähdään ainutlaatuinen suomalaisen lasitaiteen Matkalla-näyttely Wetterhoffin talon Sibelius Centerissä. Avajaiset ovat perjantaina 3.6.2016 klo 13. Näyttelyn kokoavat Ammattiopisto Tavastian lasialan koulutuksest..
  Lue lisää
 • SUP14 - Uudet suutarit esittelevät töitään
  Ammattiopisto Tavastian tänä keväänä valmistuvat suutarit esittelevät töitään Wetterhoffin talossa. SUP14-näyttelyn ovat koonneet kahden vuoden suutariopintonsa valmiiksi saaneet opiskelijat. Esillä on niin kenkiä kuin laukkuja. Näyttely on avoinna 2..
  Lue lisää
 • Elävää musiikkia Sibelius Centerissä
  Pianotaitelija Tuomas Nikkanen harjoittelee Sibelius Centerin Bechstein-flyygelillä perjantaisin klo 11-13. Taiteilija saa käyttöönsä ensiluokkaisen soittimen ja samalla tila täyttyy elävän musiikin sävelistä. Tervetuloa kuuntelemaan elävää pianomus..
  Lue lisää
 • Wetterhoff NYT! kierrätti tekstiilejä
  Wetterhoff NYT! –tapahtuma puhutti ja pohditutti innokasta yleisöä keskiviikkona 20.4.2016 Wetterhoffin talolla. Puheenaiheena oli tekstiilikierrätys. Yleisön lisäksi aiheesta keskustelivat Belik Oy:n tukkumyyjä Leo Belik, tekstiilikierrätyksen k..
  Lue lisää
 • Wetterhoffin väkeä: Sisustusarkkitehtitoimisto Sarka Design
  Sisustusarkkitehti Tinja Sarkasen työhuoneessa huomion kaappaavat värikkäät taulut. Sisustuksen ammattilaista hymyilyttää. Kiireinen muotoilija ehtii harvoin katselemaan maalauksia, vaikka hän on itse valinnut voimavärit seinälleen. Sarkasen t..
  Lue lisää
 • Pääsiäisen 2016 aukioloajat
  Wetterhoffin talon väki aloittaa pääsiäisen vieton kiirastorstaina klo 17 ja avaamme jälleen talon myymälät ja kahvilan tiistai-aamuna klo 9. Toivotamme kaikille oikein hyvää pääsiäistä!
  Lue lisää
 • Tulossa: Sässynämarkkinat ja korttipenkojaiset lauantaina 5.3. klo 10-15
  Wetterhoffin talossa on lauantaina 5.3.2016 klo 10–15 Sässynämarkkinat ja Korttipenkojaiset Wanhassa Kutomossa ja Rehtorin kansliassa (2. kerros). Nyt on pengottu Wetterhoffin talon vinttiä ja kannettu myyntiin kaikenlaista vanhaa tavar..
  Lue lisää
 • Wetterhoffin väkeä: graafinen suunnittelija Kaarina Helenius
  Nauru raikaa käytävälle saakka. KaaDesignin ja Belik Oy:n yhteinen toimisto on yksi Wetterhoffin talon hyväntuulisimmista paikoista. Vaikuttaa siltä, että työtilan jakavat Leo Belik ja Kaarina Helenius olisivat aina iloisella mielellä? – ..
  Lue lisää
 • Perjantaina 19.2. Pimeä Bazaari ja sunnuntaina Heino Kaski -konsertti
  Wetterhoffin talon helmikuu tarjoaa nimensä mukaisesti helmiä kevättalveen! Perjantaina 19.2.16 vietämme pimeän kaupan iltaa Wetterhoffin Pimeässä Bazaarissa klo 18–20. Alakerrassa myydään Wetterhoffin käsityöläisten uniikkia designia: esimerkiksi..
  Lue lisää
 • VIDEO: Vuoden artesaanin näyttely Wetterhoffin talossa
  Trendin luoja on tuulitakkimies Metallinen Spike-toppi on ommeltu kaikkiaan noin 200 metallirinkulasta. Rinkulat ovat peräisin juomatölkeistä. Toppi ja seitsemän muuta asukokonaisuutta ovat esillä artesaani Arttu Åfeldtin design-vaatteide..
  Lue lisää
 • Wetterhoffin väkeä: Muutosvalmentaja Eero Peltonen
  Pellavainen kuvioliina peittää puista pöytää. Sen päällä on nostettu uutuuttaan kiiltävä tietokone. Uusi ja vanha kaveeraavat sulassa sovussa muutosvalmentaja Eero Peltosen työpöydällä Wetterhoffin talon toisessa kerroksessa. – Olen linkki men..
  Lue lisää
 • Wetterhoffin väkeä: Ihana-lehti
  – Ihana-lehti on koko perheen askartelulehti. Tarjoamme kivaa tekemistä, jossa on jokin juju, Ihana-lehden päätoimittaja Kaarina Korventaka kertoo. Hänen toimistonsa sijaitsee Wetterhoffin talon ensimmäisessä kerroksessa. Korventaan lisäksi Ih..
  Lue lisää
 • Ryijypaketit tarjouksessa
  Tammikuussa on perinteisesti ryijytarvikepaketit tarjouksessa, nyt -15 %. Tarjousta emme ikävä kyllä saa verkkokauppaan, mutta tutustu mallistoon verkossa ja soita 03-6262 620 tai laita sähköpostilla tilauksesi osoitteeseen tilaukset@wetterhoff.f..
  Lue lisää
 • Juhlavuoden Tähtihetkiä
  Wetterhoffin talo ja Fredrika Wetterhoff -säätiö toivottavat kaikille asiakkailleen, yhteistyökumppaneilleen ja ystävilleen hyvää uutta vuotta 2016! Wetterhoff 130 -teemavuosi lähenee loppuaan. Juhlavuoteen on mahtunut useita tähtihetkiä. Sama..
  Lue lisää
 • Juhlavuoden tapahtumasivu
  Vuosi 2015 on ollut Wetterhoffin 130-vuotisjuhlavuosi. Teemasivulle on koottu juhlavuoden päätapahtumat. Voit muistella mennyttä täällä. Lisäksi juhlavuoden Tähtihetkiä on koottu samannimiseen kuvavideoon. Kiitos loppuaan lähestyvästä juhlavuod..
  Lue lisää
 • Vuodenvaihteen aukioloajat
  Wetterhoffin myymälä, Sibelius Center sekä valtaosa Wetterhoffin talon puodeista, putiikeista ja pajoista palvelee sinua jouluaatonaattoon asti. Tervetuloa jouluostoksille! Wetterhoffin myymälän ja Sibelius Centerin joulun ja uudenvuoden ajan auki..
  Lue lisää
 • VIDEO: Korttelijoulu jatkuu sunnuntaina klo 10-15
  Tunnelmallinen Korttelijoulu-tapahtuma houkutteli lauantaina ruuhkaksi asti hyväntuulisia asiakkaita, jotka ihastelivat joulumarkkinameininkiä. Käsityöläisten joulumyyntitapahtuma jatkuu huomenna sunnuntaina 13.12.2015 klo 10-15. – Kortte..
  Lue lisää
 • Tänään alkaa Korttelijoulu klo 10-15
  Tänä viikonloppuna vietämme Korttelijoulu-tapahtumaa koko Wetterhoffin talossa. Yli 40 käsityötuotteiden myyjää saapuu Wetterhoffin taloon. Myös talon vakituinen väki on varustanut puodit pullolleen jouluisia tuotteita. Olemme niin innoissamme, et..
  Lue lisää
 • Joulukalenteri on avattu!
  Wetterhoffin talon Joulukalenteri esittelee Wetterhoffin talossa myytäviä tuotteita ja palveluja 1.–24. joulukuuta. Joulukalenterin löydät täältä. Kurkkaa luukkuihin ja ota ilo irti lahjavinkeistä! JOULUKALENTERI
  Lue lisää
 • Tulossa: Korttelijoulu 12.–13.12.2015
  Suosittu ja odotettu Wetterhoffin talon Korttelijoulu-tapahtuma järjestetään nyt 20:ttä kertaa: lauantaina ja sunnuntaina 12.–13.12.2015 kello 10-15 – Korttelijoulu on perinteinen käsityöläisten myyntitapahtuma. Se on monille kaupunkilaisille..
  Lue lisää
 • Wetterhoff kutsuvieraana Kädentaidot-messuilla
  Suomalaisen designin, luovuuden ja käsityötaidon brändi Wetterhoff viettää parhaillaan 130-vuotisjuhlavuottaan. Wetterhoff on Suomen Kädentaidot –messujen kutsuvieraana Tampereella perjantaista sunnuntaihin 13.–15.11.2015. Tänä vuonna Wetterh..
  Lue lisää
 • Fredrika-kirja keräsi kiitoksia
  – Aivan lumoava kirja. Kauniisti, ilmeikkäästi kirjoitettu ja upea kuvitus. Astu sinäkin sisään Fredrikan maailmaan, HAMKin strategiapäällikkö Mervi Friman kommentoi Fredrika-kirjaa. Inka-Maria Laitilan upea teos Fredrika julkaistiin Wett..
  Lue lisää
 • Sibeliuksen haaveet ja aaveet -näytelmä perjantaina 20.11.
  Rooleissa muun muassa Henna-Maija Alitalo ja Antti Kemppainen. Näytelmä Haaveet ja aaveet – Jean Sibeliuksen nuoruusvuodet Hämeenlinnassa esitetään Wetterhoffin talon Sibelius Centerissä perjantaina 20.11.2015 klo 18. Näytelmä kertoo tarina..
  Lue lisää
 • VIDEO: Wetterhoff NYT! –tapahtuma onnistui koskettamaan yleisöä
  Täysi tupa kuunteli, keskittyi ja kysyi ekologisesta kuluttamisesta. Kierrätysteemainen puhujien paneeli sai kiitosta. Torstaina 8.10.2015 toista kertaa järjestetty Wetterhoff NYT! -tapahtuman teemana oli: Turhaa vai tarpeellista? – Ekologis..
  Lue lisää
 • VIDEO: Katja on hohtoneulonnan Suomen mestari
  Huikeat 34 kerrosta sileää neuletta. Voittotuloksen neuloi helsinkiläinen Katja Fleshler, uusi hohtoneulonnan Suomen mestari. – Aika mukavasti se sujui, vaikka aluksi vähän jännitti, Fleshler kommentoi tuoreeltaan voittoaan. Fleshle..
  Lue lisää
 • Tänään perjantaina pimeää kauppaa ja puikkoilua
  Wetterhoffin talo iloisena ja ylpeänä esittää: Hohtoneulonnan SM-kilpailu perjantaina 2.10. klo 18 & Pimeän Kaupan ilta klo 21 saakka Se on täällä taas! Ihana puikkojen kilkatus ja neulojien kikatus pilkkopimeässä. Samalla vietämme Pimeän ..
  Lue lisää
 • Tulossa: pimeää puikkoilua ja suoraa puhetta kulutuksesta
  Lokakuu on Wetterhoffin talossa vikkelä! Ohjelmassa on toinen toistaan kiehtovampia tapahtumia. Aloitamme pimeällä puikkoilulla, eli hohtoneulonnan SM-kilpailulla, perjantaina 2.10. klo 18. Ilmoittautumisia otetaan vastaan sekä Wetterhoffin myymäl..
  Lue lisää
 • VIDEO: Fredrikan ja Jannen olohuoneessa
  Fredrika Wetterhoff ja Jean Sibelius tunsivat toisensa. Fredrika oli Jannen opettaja. Nyt Wetterhoffin talon ja tyttöjen käsityökoulun perustajan Fredrika Wetterhoffin ja säveltäjämestari Jean Sibeliuksen tarinat kietoutuvat uudelleen yhteen..
  Lue lisää
 • Fredrikan kesä hurmasi laajasti - KATSO VIDEO
  Wetterhoffin talo ylpeänä kiittää ja kumartaa: Fredrikan Kesä –tapahtuma onnistui mitä parhaimmin. – Meillä oli mahtava ohjelma, jonka hämeenlinnalaisten ja kantahämäläisten lisäksi löysi myös iso joukko pääkaupunkilaisia ja Tampereenkin ..
  Lue lisää
 • Anna ja Sami aloittavat Café Hoffissa
  Muutostyöt sulkevat kahvilan pariksi päiväksi. Torstaina 3. syyskuuta avataan uusi ja lämminhenkinen Café Hoffi. Wetterhoffin talon katutasossa tuoksuu kahvi ja maali, kun kahvila Café Hoffia puunataan. Pienen kaunistautumisen lisäksi suosittu kah..
  Lue lisää
 • Lauantaina jatkuu Fredrikan Kesä!
  Kiitos upeasta perjantaista, Fredrikan Kesän ystävät! Tupa oli täynnä hyvää tuulta. Meillä on ilo ilmoittaa, että Fredrikan Kesä -tapahtuma jatkuu tänään. Hilpein mielin otamme sinut ja ystäväsi vastaan Wetterhoffin taloon tänään klo..
  Lue lisää
 • Tänään on Fredrikan Kesä!
  Nyt se on alkanut! Kaikkien aikojen Fredrikan Kesä! Tervetuloa Wetterhoffin talolle tänään 28.8. ja huomenna 29.8. fiilistelemään 130-vuotisjuhlavuoden Fredrikan Kesää. Tapahtuman ohjelma on tänä vuonna huikea. Perjantain tärppejä..
  Lue lisää
 • Fredrikan Kesässä: Käsin tehtyjä shoppailemaan lauantaina
  Paulanauhan veikeät rannekorut. Kuva: Paulanauha Wetterhoffin talon Wanhasta Kutomosta kehkeytyy lauantaina oikea käsityö-basaari, kun 11 käsityöläistä saapuu Fredrikan Kesän käsityöläisten myyntitapahtumaan. Myynnissä on houkutteleva ..
  Lue lisää
 • Fredrikan Kesässä: perjantaina Mari Palon ja Jarmo Julkusen tangokonsertti
  Palo laulaa Kärkeä Hämeenlinnalaisia hellitään perjantaina 28.8.2015 ainutkertaisella tangoelämyksellä. Läänintaiteilija Jarmo Julkunen ja sopraano Mari Palo esiintyvät Sibelius Centerissä konsertissa, joka kantaa nimeä Kärki edellä yöhön – tr..
  Lue lisää
 • Fredrikan Kesässä: Prinssi- ja prinsessakoulu pe-la 28.-29.8.
  Hyvät tavat tekevät aidon kruunupään Wetterhoffin valtakunnan Prinssi- ja prinsessakoulun rehtori Isa Karlsson on vaikuttava näky pinkeissä korkokengissään ja reippaassa ryhdissään. Päätä koristaa kruunu ja hyväntuulinen hymy. Fredrikan Kes..
  Lue lisää
 • Tulossa: Fredrikan Kesä 28.-29.8.
  Vietämme ihastuttavaa Fredrikan Kesä -tapahtumaa elokuun viimeisenä viikonloppuna, perjantaina 28.8. ja lauantaina 29.8. Silloin koko Wetterhoffin talo on täynnä säpinää: kädentaitoja, musiikkia, taidetta, elämyksiä, herkkuja, shoppailua ja kaikkea s..
  Lue lisää