Slideshow (100%x100%)

Uutiset

  

 •   Takaisin
 • Sässynämarkkinat 21.-22.10.
  Wetterhoffin talon Wanhassa Kutomossa, Palokunnankatu 9, 2 krs, Hämeenlinna pe klo 10-17, la klo 10-15 Sässynämarkkinoilla jälleen ainutlaatuisia aarteita Wetterhoffin yli satavuotisen historian varrelta! Tällä kertaa aarteita on lö..
  Lue lisää
 • Wetterhoff Oy:lle on valittu uusi toimitusjohtaja
  Wetterhoff Oy:n hallitus on kokouksessaan 24.5.2022 valinnut yhtiölle uuden toimitusjohtajan, Kaarina Korventakan, joka aloittaa toimessaan 1.8.2022. Fredrika Wetterhoff-säätiön toiminnanjohtajana jatkaa Hillevi Kaarlenkaski osa-aikaisena. ..
  Lue lisää
 • Juha Laurikainen maalaa ryijyn ensin tauluksi
  Aihe, värit ja sommittelu. Niistä alkaa tekstiilitaiteilija Juha Laurikaisen ryijysuunnittelu. – Teen ensin lukuisia sommitelmia luonnoskirjaan, ja sitten maalaan mittakaavan mukaisen luonnoksen. Sen jälkeen tutkin lankakarttoja, ja etsin..
  Lue lisää
 • Wetterhoffin väkeä: Cafe Hoffi
  Vesihöyry suhahtaa säpäkästi, kun Café Hoffin yrittäjä Sirpa Soininen valmistaa cappuccinoa. Maitokahvi saa pintaansa suloisen sydänkuvion. Ja se tuoksu! Muikeat aromit houkuttelevat kuuman herkkujuoman nauttimiseen. Paitsi Sirpaa itseään. Kah..
  Lue lisää
 • Uusi Kevätsoitto-ryijy on langoilla maalattu taideteos
  Ryijy on nimeltään Kevätsoitto ja myynnissä Wetterhoff-myymälässä ja -verkkokaupassa. Kevään autereiset värit ja viisi nuottiviivaa. Taiteilija Markku Pirin suunnittelema moderni ryijy Kevätsoitto on langoilla maalattu taideteos. Markk..
  Lue lisää
 • Perjantaina 29.9.17 pimeää puikkoilua: Hohtoneulonnan SM-kisa
  Wetterhoffin talo toivottaa kaikki neulomisen ja kädentaitojen ystävät tervetulleiksi Hohtoneulonnan SM-kilpailuun perjantaina 29.9.2017 klo 18 Wetterhoffin taloon Hämeenlinnaan, Wanhaan Kutomoon (2. kerros) Tuttuun tapaan kilpailus..
  Lue lisää