WETTERHOFF-MYYMÄLÄ

Wetterhoff-myymälässä löytyy uniikkeja sisustus- ja lahjatavaroita sekä uniikin käsityökaupan lankoja, työvälineitä, ryijyjä ja muita tekemispaketteja. 

Wetterhoff-myymälä palvelee:

AUKIOLOAJAT

 

YHTEYSTIEDOT

  

Wetterhoff-myymälä - uniikki sisustus-, käsityö- ja lahjakauppa Hämeenlinnassa

Tervetuloa hurmaavaan Wetterhoff-myymälään Hämeenlinnaan!

Uniikki sisustus- ja käsityökauppa Wetterhoffin talon katutasossa tarjoaa laadukkaat sisustustuotteet, lahjat, langat, kuteet, ryijyt ja käsityötarvikkeet.

Wetterhoff on erikoistunut laatuun ja käsin tehtyyn. Monet tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Lankavalikoima on Hämeen laajin: yli 100 erilaista! Wetterhoffin kädentaitojen ammattilaiset neuvovat niin käsityötekniikoissa kuin materiaalien valinnassa.

VERKKOKAUPPA 

 

Koti, sisustus ja lahjat omalla osastollaan

Kaikki Wetterhoff-myymälässä olevat tuotteet on valittu tarkasti harkiten. Johtoajatuksena on, että tuotevalikoimasta löytyy aitoa ja käsin tehtyä, eettisesti ja ympäristöystävällisesti valmistettua sekä kaunista ja persoonallista.

– Arvostamme laatua, käsityömäistä ja kestävän kehityksen mukaista valmistustapaa. Meille on tärkeää, että tuotantoketju on läpinäkyvä, Sari Aaltonen Wetterhoff-myymälästä sanoo.

Wetterhoff-myymälässä on kokonainen oma osastonsa sisustustuotteita ja lahjatavaroita varten: Kynttilät, koriste-esineet, keittiötarvikkeet, kylpy- ja saunatuotteet, korut, huovat, tekstiilit ja pienet huonekalut.

Wetterhoff-myymälästä löydät yllin kyllin lahjaideoita. Olipa kyseessä sitten valmistujaislahja, häälahja tai syntymäpäivälahja, Wetterhoff tarjoaa uniikin valikoiman aitoa ja laadukasta. Esimerkiksi käsin tehdyt maljakot, korut, tekstiilit, tarjoiluastiat ja koriste-esineet ovat suosittuja lahjaideoita.

 

Langat, käsityötarvikkeet ja ryijyt Wetterhoffin Tee itse –osastolta

Wetterhoff-myymälä on kädentaitajan ja käsityöharrastajan aarreaitta. Lankojen ja kuteiden lisäksi Tee itse –osastolla on laaja ja monipuolinen valikoima käsityötarvikkeita, tee itse –paketteja ja ryijytarvikkeita.

Wetterhoffilta löytyy kaikki neuleen valmistamiseen tarvittavat välineet ja apuvälineet sekä laajasti malleja ideoiksi ja ohjeiksi. Esimerkiksi trikookuteet, ontelokuteet, moppilangat ja polyesterikuteet saat Wetterhoff-myymälästä.

Kirjonnan harrastajat ilahtuvat tarvikepaketeista, kankaista ja kirjontalangoista.

Ryijyt ovat olennainen osa Wetterhoffia. Niitä on valmistettu koko Wetterhoffin historian ajan ja tarvikepakettimyyntinäkin jo lähes 100 vuotta.

Ryijymallistoon tulee vuosittain uusia ryijytarvikepaketteja. Mallikokoelma sisältää tuhansia piirroksia ohjeineen.

Yli 100 erilaista lankaa

Wetterhoff-myymälä tunnetaan upeasta ja ainutlaatuisesta lankavalikoimasta: Värikkäät lankahyllyt on täytetty yli 100 erilaisella lankavyyhdillä.

Wetterhoff on itsenäinen lankakauppa, joka toteuttaa asiakkaiden lankatoiveita. Wetterhoffin langoissa onkin laajasti eri lankamateriaaleja sekä eri käyttötarkoituksiin sopivia, eri vahvuisia ja eri hintaisia lankoja. Ammattitaitoiset myyjät opastavat mielellään lankavalinnoissa.

Wetterhoff-lankojen tähtiä ovat Wetterhoffin omat langat, jotka teetetään omilla resepteillä Italiassa ja Norjassa.

Korkealaatuiset silkki-merinovillalangat Silvia ja Sivilla ovat pitkän tuotekehityksen tulos. Veera-kampavillalanka on valikoiman kestosuosikki erittäen korkealaatuisen kampavillansa ansiosta.

Tuukka-karstalanka on ollut valikoimissa lähes 100 vuotta ja värikartassakin on tällä hetkellä noin 150 väriä. Tuukkaa käytetään eniten ryijyihin, joihin karstavilla soveltuu hyvin ominaisuuksiensa vuoksi.

Kaikki Wetterhoffin omat langat värjätään Suomessa omien värikarttojen ja reseptien mukaisiksi. Lankatuotanto liittyy olennaisesto Wetterhoffin yli 130-vuotiaaseen historiaan.

Tervetuloa Wetterhoff-myymälään Hämeenlinnaan!

RYIJYT

 

 

 

 

 

 

 

WETTERHOFFIN LANGAT 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tekstit ja kuvat: Tia Yliskylä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WETTERHOFF-MYYMÄLÄ

Wetterhoffin talon 1. kerros

Käsitöiden, tarvikkeiden, sisustus- ja lahjatavaroiden sekä ekologisten tuotteiden aarreaitta Hämeenlinnan keskustassa.

 

WETTERHOFF-VERKKOKAUPPA

 

 

WETTERHOFF-MYYMÄLÄN TEE ITSE -OSASTO: 

WETTERHOFF-MYYMÄLÄN
KOTI JA SISUSTUS -OSASTO: