Uutiset

  

 • Wetterhoff Oy:n hallitus on kokouksessaan 24.5.2022 valinnut yhtiölle uuden toimitusjohtajan, Kaarina Korventakan, joka aloittaa toimessaan 1.8.2022.

  Fredrika Wetterhoff-säätiön toiminnanjohtajana jatkaa Hillevi Kaarlenkaski osa-aikaisena. 

  ”Olemme erittäin tyytyväisiä, että löysimme uuden vetäjän läheltä, Wetterhoffin kasvatin, Wetterhoffin talosta ja vielä Hämeenlinnasta. Kaarinalla on vankka alan koulutus ja osaaminen, hyvät verkostot ja visiot alan näkymistä. Myös toiminta alan yrittäjänä luo hyvät edellytykset tehtävän hoitamiseen”, toteaa Wetterhoff Oy:n hallituksen puheenjohtaja Kalevi Lauronen.

  ”Koen tärkeäksi levittää käsityön iloa ja jatkaa perinteikkään talon kertomusta. Wetterhoffin historialla on merkitystä sekä paikallisesti että koko käsityön alalle. Talossa on viime vuosinakin panostettu omiin vahvuuksiin – laadukkaaseen kotimaiseen lankatuotantoon sekä ryijysuunnitteluun. Näen näissä valteissa yrityksen mahdollisuudet jatkossakin, ja myös kehitettävää digitaalisen myynnin osalta. Wetterhoffilla on ammattitaitoinen henkilökunta, jonka kanssa on ilo päästä työskentelemään. Myös ennakkoluulottoman ja vahvan Fredrika Wetterhoffin tarina on inspiroiva esimerkki”, kertoo Kaarina Korventaka.

  ”137-vuotias Wetterhoff-brändi on vahva ja elinvoimainen käsityön ja itsetekemisen edistäjä sekä laadukkaiden käsityömateriaalien tuottaja.  Wetterhoff-säätiön tehtävänä on edelleen ylläpitää tätä Fredrika Wetterhoffin testamentissaan määräämää tarkoitusta. Säätiö tukee jatkossakin omistamaansa yhtiötä monin eri tavoin ylläpitämällä historiaansa ja tuottamalla mm tapahtumia, koulutuksia ja julkaisuja, jotka edistävät käsityön ammattitaitoa ja kulttuuria”, muistuttaa säätiön toiminnanjohtaja Hillevi Kaarlenkaski. ”Kaarina on valmiiksi talosta tuttu henkilökunnalle ja myös monille yhteistyö-kumppaneillemme, ja uskonkin että hänen tulonsa yhtiöön piristää Wetterhoffin liiketoimintaa.”

  Sekä säätiö että yhtiö jatkavat toimintaansa kauniissa vanhassa Wetterhoffin talossa jatkossakin. ”Wetterhoffin kiinteistö on olennainen osa Hämeenlinnan kaupunkikuvaa. Se pysyy sellaisena myös aikojen muutoksessa ja toimintojen kehittyessä”, toteaa Säätiön hallituksen puheenjohtaja Juha Isosuo.

  Lisätietoja:

  Hillevi Kaarlenkaski, hillevi.kaarlenkaski(at)wetterhoff.fi

  Kaarina Korventaka, kaarina.korventaka(at)wetterhoff.fi

   

    Takaisin
 •   Arkisto