Slideshow (100%x100%)

Uutiset

  

 • Tarinat Korttelijoulun takana: kortteja, koristeita ja keramiikkaa

  Korttelijoulu myy esimerkiksi joulukortteja, koristeita ja keramiikkaa. Esittelemme marraskuussa Korttelijouluun myyntiin tulevia tuotteita.

  Muotoilun opiskelija Iiris Annukka tuo Korttelijouluun myyntiin itse maalaamiaan ja printtaamiaan tuotteita: joulukortteja, pakettikortteja, julisteita eri koossa ja vuoden 2020 seinäkalenteri.

  – Olen viimeisen vuoden opiskelija Hämeen Ammattikorkeakoulusta ja pääaineenani on muotoilu. Olen jo jonkun aikaa miettinyt joulumarkkinoille osallistumista, ja Wetterhoffin Korttelijoulu on mahtava tilaisuus tälläiselle joulufiilistelijälle.  Maalaan ja printtaan tuotteet itse, pieniä määriä kerrallaan. Tuotteissani seikkailevat leikkisät eläimet ja kasvit, ja ne sopivat mainiosti skandinaavisiin koteihin joko itselle tai lahjaksi, Iiris Annukka kertoo.

  IIRIS ANNUKKA

  Valonan koivukorut, latvatähdet, kuusenkoristeet ja himmelit

  Koivukorut, latvatähdet, postikortteina lähetettävät kuusenkoristeet ja himmelit. Valonan henkäyksen kevyet koivukorut ja sisustustuotteet ovat syntyneet Elina Mäntylän kaipuusta luoda suomalaista loistetta.

  – Mikä olisikaan parempi materiaali kuin koivu? Muotonsa on saanut koivusta niin kristalli, himmeli kuin Halo-ketjukorusarja, jonka kanssa Valona on menestynyt muotoilukilpailuissa kotimaassa ja ulkomailla. Mallistoon kuuluvat myös latvatähdet ja himmelit, Elina kertoo.

  VALONA

  Heli Valajan keramiikka-astioita

  Wetterhoffin Korttelijoulu saa myyntiin Keramiikkastudio Heli Valajan sisustus- ja kattauskeramiikkaa.

  – Wetterhoffin kotiteollisuuskoulussa aloitettiin ensimmäinen savenvalajien koulutusohjelma vuosina 1983–85, ja minä kuuluin tähän ryhmään. Jatkoin myöhemmin opintoja Taideteollisessa korkeakoulussa ja valmistuin sieltä 1993, Heli Valaja kertoo.

  Hän asuu ja työskentelee Rengossa

  – Teen kodin sisustuksiin ja kattauksiin tuotteita piensarjoina. Teen myös uniikkeja ja poltan niitä puu-uunissani. Olen osakkaana Muotoiluosuuskunnassa Unionin26 ja pidämme liikettä Helsingissä.

  KERAMIIKKASTUDIO HELI VALAJA

  KORTTELIJOULU

    Takaisin
 •   Arkisto

WETTERHOFFIN KORTTELIJOULU LA–SU 30.11.–1.12.2019 KLO 10–15

 • Wetterhoffin Korttelijoulu on tunnelmallinen ja ainutlaatuinen käsityöläisten joulumyyntitapahtuma historiallisessa miljöössä, yli 130-vuotiaassa Wetterhoffin talossa Hämeenlinnan keskustassa.
 • Paikalla on yli 40 myyjää esittelemässä ja myymässä tuotteitaan. Myynnissä on laadukkaita, taidolla ja rakkaudella valmistettuja käsityö- ja taideteollisuustuotteita, mutta ei elintarvikkeita. Esimerkiksi koristeita, lahjoja, koruja, keramiikkaa ja taidelasia, grafiikkaa, laukkuja, asusteita ja lastenvaatteita, neuleita ja kudonnaisia, tyynyjä, keittiö- ja kattaustuotteita, puuleluja sekä joulukortteja ja käsin sidottuja kirjoja.
 • Varmistamme etukäteen, että myytävät tuotteet täyttävät Korttelijoulun vaatimukset käsityömäisestä valmistustavasta, laadusta ja elämyksellisyydestä.
 • Vapaa pääsy!