Slideshow (100%x100%)

Uutiset

  

 • Tarina Korttelijoulu-tuotteen takana: Taruliina

  Poppanasta liinat, lasinaluset ja keittiötekstiilit

  – Olen pienestä pitäen tottunut siihen, että melkein mitä hyvänsä käyttö-tai sisustustekstiiliä kotona tarvitaan, se tehdään itse. Tätä perinnettä olen automaattisesti jatkanut, kertoo Taru Drischenko.

  Hän tuo Taruliina-tuotemerkin poppanaliinat ja lasinaluset myyntiin Wetterhoffin Korttelijouluun 8.–9.12.2018 Hämeenlinnaan.

  Tuotteet on valmistettu alusta asti itse. Ensin Taru kutoo poppanat kangaspuilla. Sitten hän ompelee liinat ja lasinaluset valmiiksi ompelukoneella.

  –  Haluan tarjota asiakkaiden arkeen kestävää ja ajatonta käyttötavaraa, enkä sitä mikä juuri nyt on in ja huomenna out.

  Poppanoiden lisäksi Taruliina myy eri materiaaleista valmistettuja, lähinnä keittiöön tarkoitettuja tuotteita, kuten juuttilangasta käsin neulottuja pannunalusia ja hamppulangasta tehtyjä keittiörättejä. Myyntiin tulee myös villasukkia ja virkattuja kukkia.

  Taruliina on mukana Wetterhoffin Korttelijoulussa peräti 16:tta kertaa.

  –   Wetterhoffin vanhan talon miljöö on ainutlaatuinen: tunnelmaa ei tarvitse luoda, se on jo valmiina. Tuotteiden raaditus taas takaa sen, että asiakkaat tietävät saavansa täältä aidosti laatua.

  KORTTELIJOULU

    Takaisin
 •   Arkisto

TARINA TUOTTEEN TAKANA

 • Korttelijoulussa myytävät tuotteet syntyvät rakkaudesta käsillä tekemiseen.
 • Ainutlaatuisten käsitöiden takana on sydämellinen tarina.
 • Esittelemme joitakin Korttelijoulussa myytäviä tuotteita ja niiden tekijöitä.
 • Korttelijoulu järjestetään Wetterhoffin talossa la–su 8.–9.12.2018 klo 10–15. Joulumarkkinoille on vapaa pääsy.