Slideshow (100%x100%)

Uutiset

  

 • Suomalainen villa - yleisöluento
  Suomalainen villa - maksuton yleisöluento pe 29.9. klo 18.00. Tervetuloa! Tule kuulemaan suomalaisen villan matkasta lampolasta aina valmiiksi tuotteeksi. Luennolla käydään läpi kotimaisen villan tuotantoprosessi ja kuullaan syitä suomalaisen vil..
  Lue lisää
 • Forssa Textile Week
  Kaikki tekstiilin ystävät on kutsuttu Forssaan 17.-20.8.2023 Tapahtumassa on näyttelyitä, keskustelutilaisuuksia, pop up -myyntiä. Wetterhoffin Nukka nukalta -näyttely on esillä Valimo-rakennuksessä Kehräämön aluella. Näyttelyyn on koottu Wette..
  Lue lisää
 • Tule oppimaan uutta Wetterhoffin kursseille!
  Syksyn kurssikalenteri on julkaistu. Ilmoittaudu mukaan mielenkiintoisille kädentaitokursseille! Tule oppimaan ryijyn ompelua tai suunnittelemaan ja valmistamaan ryijy oman suunnitelman tai kuvan mukaan. Hanki oppia kasvivärjäyksestä kontaktiv..
  Lue lisää
 • Säikeitä-näyttely 25.5.-3.6.
  Kudonnan opiskelijoiden tekstiilinäyttely
  Lue lisää
 • Nukka nukalta -ryijynäyttely Helsingissä
  Tutkimusmatka Wetterhoffin ryijymallistoon näyttelynä Taito Galleriassa Wetterhoffin ryijyillä on pitkä, aina 1900-luvun alkuun ulottuva historia. Ryijyjä ovat suunnitelleet talossa aiemmin toimineen työkoulun piirustuksen ja kuvaamataidon opettaj..
  Lue lisää
 • Ryijy ommellen -kurssi
  Lauantaina 11.3.2023 Ryijy ommellen -kurssi klo 10-14. Haaveiletko ryijyn tekemisestä, mutta et rohkene lähteä kokeilemaan omin päin? Tule mukaan Wetterhoffin kursseille! Ryijyn voi valmistaa helposti kotona ommellen. Ryijypaketin mukana saat ..
  Lue lisää
 • Muistokonsertti
  Hannele Yrjö-Koskisen muistokonsertti pidetään lauantaina 21.1.2023 klo 16.00 Wetterhoffin talon Wanhassa kutomossa, Palokunnankatu 9, Hämeenlinna. Esiintyjinä näyttelijä ja muusikko Aleksi Aromaa pianotaiteilija Tuomas Nikkanen ..
  Lue lisää
 • Korttelijoulu 2022
  Perinteinen Korttelijoulu kokoaa käsityöläiset jälleen yhteen tunnelmalliseen Wetterhoffin taloon. Tämä lämminhenkinen myyntitapahtuma on toiminut monelle lähtölaukauksena jouluun. Tule nauttimaan joulutunnelmasta ja tekemään ihastuttavia löytöjä..
  Lue lisää
 • Sässynämarkkinat 21.-22.10.
  Wetterhoffin talon Wanhassa Kutomossa, Palokunnankatu 9, 2 krs, Hämeenlinna pe klo 10-17, la klo 10-15 Sässynämarkkinoilla jälleen ainutlaatuisia aarteita Wetterhoffin yli satavuotisen historian varrelta! Tällä kertaa aarteita on lö..
  Lue lisää
 • Wetterhoff Oy:lle on valittu uusi toimitusjohtaja
  Wetterhoff Oy:n hallitus on kokouksessaan 24.5.2022 valinnut yhtiölle uuden toimitusjohtajan, Kaarina Korventakan, joka aloittaa toimessaan 1.8.2022. Fredrika Wetterhoff-säätiön toiminnanjohtajana jatkaa Hillevi Kaarlenkaski osa-aikaisena. ..
  Lue lisää
 • Juha Laurikainen maalaa ryijyn ensin tauluksi
  Aihe, värit ja sommittelu. Niistä alkaa tekstiilitaiteilija Juha Laurikaisen ryijysuunnittelu. – Teen ensin lukuisia sommitelmia luonnoskirjaan, ja sitten maalaan mittakaavan mukaisen luonnoksen. Sen jälkeen tutkin lankakarttoja, ja etsin..
  Lue lisää
 • Wetterhoffin väkeä: Cafe Hoffi
  Vesihöyry suhahtaa säpäkästi, kun Café Hoffin yrittäjä Sirpa Soininen valmistaa cappuccinoa. Maitokahvi saa pintaansa suloisen sydänkuvion. Ja se tuoksu! Muikeat aromit houkuttelevat kuuman herkkujuoman nauttimiseen. Paitsi Sirpaa itseään. Kah..
  Lue lisää
 • Uusi Kevätsoitto-ryijy on langoilla maalattu taideteos
  Ryijy on nimeltään Kevätsoitto ja myynnissä Wetterhoff-myymälässä ja -verkkokaupassa. Kevään autereiset värit ja viisi nuottiviivaa. Taiteilija Markku Pirin suunnittelema moderni ryijy Kevätsoitto on langoilla maalattu taideteos. Markk..
  Lue lisää
 • Perjantaina 29.9.17 pimeää puikkoilua: Hohtoneulonnan SM-kisa
  Wetterhoffin talo toivottaa kaikki neulomisen ja kädentaitojen ystävät tervetulleiksi Hohtoneulonnan SM-kilpailuun perjantaina 29.9.2017 klo 18 Wetterhoffin taloon Hämeenlinnaan, Wanhaan Kutomoon (2. kerros) Tuttuun tapaan kilpailus..
  Lue lisää
 •   Arkisto