Slideshow (100%x100%)

Uutiset

  

 • Neuleviikko 5.-10.10.2020
  Tule hakemaan talven ihanimmat ideat ja materiaalit Wetterhoffin Neuleviikolta ma 5.10. - la 10.10.2020. Lue lisää Neuleviikosta täältä.
  Lue lisää
 • Pimeän kaupan ilta
  Pe 2.10.2020 klo 10-20 Wetterhoffin talossa tunnelmoidaan Hämeenlinnan Pimeän kaupan iltaa ja olemme avoinna klo 20 saakka. Myymälässä valoa pimeään kynttilätarjouksilla ja väriterapiaa edullisilla langoilla. Café Hoffi tarjoilee syksyistä tunnelmaa ..
  Lue lisää
 • Korttelijoulu siirtyy ensi vuodelle 2021
  Fredrika Wetterhoff - säätiö on päättänyt siirtää Wetterhoffin Korttelijoulu - tapahtuman vuodella eteenpäin. Tänä vuonna järjestämme myymälässämme tapahtumien sijaan erilaisia teemaviikkoja huomioon ottaen asiakkaidemme turvallisuuden. Toivomme, ..
  Lue lisää
 • Luova kudonta - kurssi peruttu
  Lauantaina 29.8.2020 järjestettävä Luova Kudonta - kurssi on valitettavasti jouduttu perumaan liian vähäisen ilmoittauttujamäärän vuoksi. Kurssin uudesta ajankohdasta ilmoitetaan myöhemmin.
  Lue lisää
 • Silmukkasiskot - neuletapaaminen to 3.9. klo 17
  Pitkän tauon jälkeen pääsemme viimein järjestämään paljon toivotun Silmukkasiskot - neuletapaamisen torstaina 3.9. klo 17-19.30. Vapaa pääsy, tervetuloa mukaan! Kokoonnumme jälleen Wetterhoffin myymälässä. Turvallisuus on tärkeää, joten pidetä..
  Lue lisää
 • Taiteiden yö pe 28.8.2020 klo 15-20
  Hämeenlinnan Taiteiden yönä Wetterhoffilla luvassa tarjouksia & tapahtumaa! Myymälä palvelee perjantaina 28.8. pidennetysti klo 20 saakka. Myymälässä klo 15 eteenpäin Iltamaan tekstiilitaikuri Jenni Vanhanen esittelee ryijysuunnitteluaan: valokuva..
  Lue lisää
 • Juhannuksen & kesän aukioloajat
  Wetterhoffin myymälä palvelee juhannusviikolla: Torstaina 18.6. olemme avoinna lyhennestysti klo 10-14 ja olemme suljettuna juhannuksen yli pe 19.6 - su 21.6. Avaamme jälleen maanantaina 22.6. klo 10-17. Juhannuksen jälkeen myymälä on avoinna k..
  Lue lisää
 • Kesäiset Kässämessut netissä
  Wetterhoff mukana nettimessuilla! Luvassa upeita tarjouksia! Suuren suosion saavuttanut Kässämessut netissä - tapahtuma järjestetään viikonloppuna pe 5.6 - su 7.6.2020. Messut ovat virtuaalinen tapahtuma, joka järjestetään Facebookissa. Näytteille..
  Lue lisää
 • Poikkeusajan Poistopäivät
  Perjantaina 22.5. klo 10-17 ja lauantaina 23.5. klo 10-14 pidämme Wetterhoffin myymälässä Poikkeusajan Poistopäivät. Myymälässä runsaasti mahtavia tuotteita tarjoushintaan -50% Lue lisää
  Lue lisää
 • Vapun aukioloaika
  Wetterhoffin myymälä palvelee vappuaattona torstaina 30.4. klo 10-16. Tämän jälkeen siirrymme vapun viettoon ja olemme suljettuna 1.5. - 4.5. välisen ajan. Palvelemme jälleen tiistaina 5.5. klo 10-17. Hauskaa vappua!
  Lue lisää
 • Wetterhoff-myymälän huhtikuun aukioloajat
  Turvallisuus ja terveys on meille wetterhoffilaisille erittäin tärkeää. Olemme tehostaneet myymälän siivousta ja hygeniaohjeistusta. Sisääntulessa myymälään löytyy käsidesiä ja kertakäyttöhanskoja. Huhtikuun ajan käynti myymälään on Palokunnankadun p..
  Lue lisää
 • Inspiroivat neuleohjeet verkkokaupasta ja myymälästä
  Mitä seuraavaksi puikoille? Löydä inspiraatio Wetterhoffin neuleohjeista: neulepuserot, neuletakit, huivit ja myssyt, virkkausohjeet, neulekirjat ja -lehdet. Esimerkiksi Wetterhoffin Melina-silkkivillalangasta saa klassisen kauniin palmikkomys..
  Lue lisää
 • He voittivat Wetterhoff-myymälän lanka-arvonnan
  Wetterhoffin lankojen arvonta on päättynyt. Kolme vyyhtiä Wetterhoffin Silvia-silkkivillalankaa voittivat: Jaana Toroi-Virtanen Hanna Puhakainen Riihimäeltä Voittajille on lähetetty yksityisviesti Facebookissa. Jaana Toroi-Virtanen ai..
  Lue lisää
 • Neuleviikko alkoi! Lankatarjoukset ja uudet ideat
  Ihana neulomisen teemaviikko ja lankatarjoukset Wetterhoffin verkkokaupassa ja Wetterhoff-myymälässä Hämeenlinnassa 23.–29.3.2020. Langat, ohjeet ja ideat! Neuleviikon tarjoukset ovat voimassa 23.–29.3.2020: Sivilla-silkkivillalangat –15..
  Lue lisää
 • Wetterhoff ja kotimainen verkkokauppa palvelevat tehostetun turvallisesti
  Wetterhoffin talo, Wetterhoff-myymälä ja Wetterhoff-verkkokauppa palvelevat kaikkia asiakkaita mahdollisimman turvallisesti. Olemme tehostaneet siivousta ja ottaneet käyttöön koronaviruksen leviämistä estävät toimintatavat. Wetterhoffin taloss..
  Lue lisää
 • Annie Sloan -kalkkimaalit -40%
  Kaikki Annie Sloan -kalkkimaalit –40% Wetterhoff-myymälässä Hämeenlinnassa! Näppärät, myrkyttömät ja helppokäyttöiset Annie Sloan Chalk Paint® –kalkkimaalit saavat mielikuvituksen liikkeelle. Niillä voi maalata huonekalujen lisäksi seinäp..
  Lue lisää
 • Hae apurahaa - voit saada ilmaisen työhuoneen Wetterhoffilta!
  Oletko hiljattain valmistunut käsi- ja taideteollisuusalan tai muotoilun opiskelija? Hae Wetterhoffin apurahaa, niin voit saada vuodeksi maksuttoman työhuoneen Wetterhoffin talosta. Fredrika Wetterhoff-säätiön Residenssityöhuone on maksuton ty..
  Lue lisää
 • Wetterhoffin väkeä: karttataiteilija Mikael Asikainen
  Mikael Asikaisen käyntikortissa lukee karttataiteilija. Hän piirtää käsin karttoja, aitoja ja kuvitteellisia. – Olen tehnyt niitä harrastuksena lapsesta asti. Pohdin, miten karttoja voisi piirtää ammattimaisemmin. Wetterhoffin Residenssihuonee..
  Lue lisää
 • Miniryijyt ovat nopeita ja helppoja
  Wetterhoffin miniryijyt ovat nopeat ja helpot hyvän mielen käsityöt. Samalla opit ryijyn solmimisen tekniikan, ja pystyt jatkossa tekemään isoja ja vaativiakin ryijyjä. Wetterhoffin miniryijyperheeseen kuuluvat Haiku- ja Tanka-ryijyt, kirjain-..
  Lue lisää
 • Juha Laurikainen maalaa ryijyn ensin tauluksi
  Aihe, värit ja sommittelu. Niistä alkaa tekstiilitaiteilija Juha Laurikaisen ryijysuunnittelu. – Teen ensin lukuisia sommitelmia luonnoskirjaan, ja sitten maalaan mittakaavan mukaisen luonnoksen. Sen jälkeen tutkin lankakarttoja, ja etsin..
  Lue lisää
 •   Arkisto