Slideshow (100%x100%)

Uutiset

  

 • Iki-ihana Korttelijoulu 9.-10.12.2017 klo 10-15

  Rakastettu ja ainutlaatuinen Wetterhoffin talon

  Korttelijoulu-tapahtuma järjestetään la–su 9.–10.12.2017 klo 10–15

  koko Wetterhoffin talossa Hämeenlinnassa (osoite: Wetterhoffinkatu 4).

  Paikalla on yli 40 etukäteen valittua myyjää. Myynnissä ei ole mitä tahansa jouluun liittyvää, vaan tarkasti valittuja, useimmiten käsin valmistettuja joulutuotteita.

  – Wetterhoffin Korttelijoulu tarjoaa käsin tehtyjä, laadukkaita tuotteita, ja siksi valitsemme myyjät etukäteen. Tapahtuman henkeen kuuluu myös se, että tuotteiden valmistaja on itse paikalla kertomassa tuotteistaan, Fredrika Wetterhoff –säätiön toiminnanjohtaja Hannele Yrjö-Koskinen kertoo.

  Lämminhenkinen tunnelma ja hyvä myynti

  Nyt 22:nnen kerran järjestettävä Korttelijoulu on kuuluisa uniikista tunnelmasta ja harvinaisesta tuotevalikoimasta. Osa myyntiin tulevista tuotteista on tehty nimenomaan Korttelijoulua varten.

  Viime vuonna Ilkka Arnala ja Jarmo Väänänen kehuivat lämminhenkistä ja jouluista tunnelmaa sekä myynnissä olevien tuotteiden laatua.

  – Tavaraa on paljon, mutta ei mitään kiinalaista kitchiä, vaan puhtaasti käsityötä, kaksikko kiitteli.

  Kaja Selter Lempäälästä myi viime vuonna neulomiaan sukkia, lapasia, pipoja ja kaulahuiveja. Hän kiitteli Korttelijoulun tunnelmaa, miljöötä ja järjestelyjä.

  – Täällä riittää asiakkaita ruuhkaksi asti, ja se näkyy tietenkin myynnissä. Wetterhoffilla myynti on moninkertainen verrattuna muihin markkinatapahtumiin, Selter sanoi.

  Tervetuloa Wetterhoffin talon Korttelijouluun!

  LISÄTIEDOT
  Hannele Yrjö-Koskinen, Fredrika Wetterhoff –säätiön toiminnanjohtaja, puh. 050 525 9990. hannele.yrjo-koskinen@wetterhoff.fi

   

    Takaisin
 •   Arkisto

 • Käsityöläisten myyntitapahtuma Wetterhoffin talossa la–su 9.–10.12.2017 klo 10–15
 • Tapahtumassa on yli 40 kädentaitajaa myymässä tuotteitaan.
 • Lisäksi Wetterhoffin talon omat toimijat pitivät kauppansa auki.

 

TUNNELMIA VUODEN 2016 KORTTELIJOULUSTA: