Slideshow (100%x100%)

Uutiset

  

 • Uutta: raikkaat ja laadukkaat Linum-tekstiilit

  Wetterhoff-myymälä toivottaa ilolla tervetulleeksi uuden tuoteperheen: Linum-tekstiilit. Raikkaat ja laadukkaat sisustustekstiilit ovat saapuneet Wetterhoff-myymälään Hämeenlinnaan!

  – Olemme jo pitkään ihailleet Linumia: design on skandinaavinen, ajaton, laadukas ja kaunis. Tärkeintä on kuitenkin tuotantotavan eettisyys. Linum huolehtii työntekijöistään ja heidän perheistään – myös Intiassa, Sari Aaltonen Wetterhoff-myymälästä kertoo.

  Merkittävää on myös Linumin ekologinen tuotantotapa. Ympäristöystävällisyys on yksi Wetterhoffin perusarvoista, ja siksi kiinnitämme aidosti huomiota tuotteiden ekologisuuteen.

  – Linum kierrättää tuotannossa käytetyn veden. Lähes 94 prosenttia tuotannossa käytetystä vedestä puhdistetaan ja käytetään uudelleen.

  Ensimmäisessä kuormassa saimme ison kasan kauniita tyynynpäällisiä. Raidat, kukat ja pilvet kaveeraavat yksiväristen kuosien kainalossa. On maanläheistä ruskeaa, harmaata, beessiä ja pellavaa, mutta myös keltaista, sinistä, pinkkiä ja kuviollista.

  Linum tunnetaan myös laadukkaista keittiö- ja kattaustekstiileistään. Saimme suloista ruutukuosia patalappuihin ja patakintaisiin. Rouheampi ja tyylikäs vaihtoehto on nahkainen patakinnas ja essu. Saatavana ruskeana ja mustana!

  Kokosimme kuvagalleriaan muutaman maistiaisen Wetterhoff-myymälän uusista Linum-tuotteista. Tule pian ostoksille, sillä Linum-innostus tarttuu!

  Linum

  • Ruotsalainen yritys perustettiin 50 vuotta sitten
  • Design on skandinaavinen, tuotanto Intiassa
  • Linumille tärkeää on laatu, ajattomuus ja kestävyys
  • www.linumdesign.com

   

  Lisätietoja
  Sari Aaltonen, Wetterhoff-myymälä
  Puh. (03) 626 2613 wetterhoff@wetterhoff.fi

    Takaisin
 •   Arkisto