Slideshow (100%xpx)

Uutiset

  

 • Reilut ja ekologiset Mifukon korit tulevat Keniasta
  Uudistunut Wetterhoff-myymälä laajensi tuotevalikoimaansa merkittävästi. Yksi uutuuksista on Mifuko-korit. Ne ovat suomalaista designia mutta valmistettu Keniassa, Itä-Afrikassa. Mifukon korit on valmistettu ympäristöystävällisesti. L..
  Lue lisää
 • Suloisen suven sauna- ja kylpytuotteet
  Wetterhoff-myymälässä tuoksuu vieno kesätuuli. Olemme koonneet suloisen suven parhaimmat sauna- ja kylpytuotteet uudistuneeseen kivijalkamyymälään. Tervetuloa ihastumaan! Tarja Ritari Designin Factory-saunatekstiilit on käsin..
  Lue lisää
 • VIDEO: Kepparikurssilla tehtiin ponityttöjen unelmia
  Ihanaa, ihanaa, onhan ratsastaa! Kyllä – ainakin itse tehdyllä keppihevosella! Wetterhoffin talon Kepparikurssi innosti ponitytöt, äidit ja mummot yhteiseen ompelupöytään. Keskiviikkona 7.6.17 järjestetty kurssi oli monelle ensik..
  Lue lisää
 • VIDEO: Värikkäät matonkuteet ja ryijyt Wetterhoff-myymälästä
  Wetterhoffin uniikki Tee itse -osasto on kädentaitajan taivas! Upea lankavalikoima on Hämeen laajin. Lisäksi saimme valtavasti lisää tilaa värikkäille matonkuteille. Ihastuttavat Parolan Filatexin ontelo- ja trikookuteet taipuvat mattoje..
  Lue lisää
 • Kiitos vierailusta, hilpeät bloggaajat!
  Wetterhoffin talon Bloggaribrunssi keräsi lauantaina 20.5.17 iloisen joukon blogien kirjoittajia ja kuvaajia Hämeenlinnaan. Oli ilo saada kylään iso joukko kädentaidoista, käsitöistä ja sisustuksesta innostuneita bloggaajia. Kiitoksista ja kehuist..
  Lue lisää
 • VIDEO: Ihanuuksia Italiasta! Ylelliset lankauutuudet Wetterhoffilla
  Kashmiria, kamelia, jakkia, mohairia, pellavasilkkiä… Ylelliset Italian-langat ihastuttavat Wetterhoff-myymälässä Hämeenlinnassa. – Luonnonvärit ovat kauniit ja kuidut korkealaatuisia. Esimerkiksi Kashmir-lanka on valmistett..
  Lue lisää
 • VIDEO: Wetterhoff-myymälän uusia tuotteita
  Uudistuneen Wetterhoff-myymälän tuotevalikoima kasvoi huomattavasti – ja lisää on vielä tulossa! Uusia tuotteita ovat esimerkiksi Mifukon eettisesti ja ekologisesti tuotetut Kiondo-korit, Jokipiin Pellavan Suomi 100 –tekstiili..
  Lue lisää
 • Valoisa, avara ja ihania tuotteita
  Uudistunut Wetterhoff-myymälä kerää iloisen runsaasti kiitoksia ja kehuja. Perjantaina avattu käsitöiden, lankojen, käsityötarvikkeiden sekä sisustus, lahja- ja käyttötavaroiden erikoismyymälä Hämeenlinnassa hurmasi uudet ja vanhat asiakkaat. ..
  Lue lisää
 • VIDEO: Uudistunut Wetterhoff-myymälä hurmaa
  Tadaa! Nyt on uudistunut Wetterhoff-myymälä avattu! Upea kokonaisuus, kehui Taina Lammassaari. Valoisa ja värikäs, kiitteli Oiva Ahola. Tule sinäkin hurmaantumaan! Avajaiset jatkuvat lauantaina 22.4.17 klo 10-14. – Olemme iloisia ja o..
  Lue lisää
 • Vain 2 yötä! Avaamme uudistetun Wetterhoff-myymälän perjantaina klo 10!
  Wetterhoffin talossa on pirteä pöhinä päällä, kun viimeistelemme Wetterhoff-myymälän uudistusta. Sinä ja ystäväsi pääsette ihastelemaan avaraa ja valoisaa kivijalkakauppaa sekä upeita uutuustuotteita perjantaina klo 10 alkaen! Avajaisia vietämme p..
  Lue lisää
 • Enää 3 yötä! Wetterhoff-myymälä avataan perjantaina 21.4. klo 10
  Hämeen hurmaavin kivijalkakauppa avataan perjantaina 21.4.2017 klo 10. Tervetuloa uudistuneen ja laajentuneen Wetterhoff-myymälän Avajaisiin perjantaina 21.4. klo 10–17 ja lauantaina 22.4. klo 10–14 Wetterhoffin taloon Hämeenlinn..
  Lue lisää
 • Wetterhoff-myymälä kiinni 14.-20.4.17 - avajaiset pe-la 21.-22.4.17
  Wetterhoff-myymälän uudistus ja laajennus on loppusuoralla. Suljemme myymälän viimeistelyn ajaksi 14.–20.4.2017. Hämeen hurmaavin kivijalkakauppa avataan perjantaina 21.4.2017 klo 10. Tervetuloa uudistuneen ja laajentuneen Wetterhoff-myymälä..
  Lue lisää
 • Wetterhoff-myymälän uudistus valmistuu huhtikuussa
  Pirkko Lehto ja kollegat panevat pian hihat heilumaan, jotta kaikki tavarat löytävät paikkansa uudessa Wetterhoff-myymälässä. Hämeen hurmaavin myymälä ja laajin lankavalikoima Wetterhoff-myymälän remontti etenee aikataulun mukaisesti. K..
  Lue lisää
 • Uniikki kivijalkakauppa: Wetterhoff-myymälä
  Lahjoja, sisustusideoita, kaunista ja käytännöllistä, aitoa ja laadukasta. Tätä on Wetterhoff-myymälä, uniikki kivijalkakauppa Wetterhoffin talon katutasossa. Tuotteet ovat pohjoismaista suunnittelua ja monesti käsin tehtyjä. Lisäksi myymälässä..
  Lue lisää
 • Sässynämarkkinat ja Korttipenkojaiset 3.–4.3.2017
  Kiitelty vanhan (ja uuden) tavaran myyntitapahtuma järjestetään tänä vuonna kaksipäiväisenä: Sässynämarkkinat ja Korttipenkojaiset Wetterhoffin talossa pe 3.3. klo 10–17 ja la 4.3. klo 10–15 Sässynämarkkinat on eilisen aarreaitt..
  Lue lisää
 • Wetterhoffin väkeä: työnohjaaja Jaana Ahtonen-Huuskonen
  Jaana Ahtonen-Huuskonen tekee työnohjauksen lisäksi konsultointia sekä työyhteisö- ja esimiesvalmennusta. Valoisassa toimistossa tuoksuu kahvi. Ikkunoista kurkkii aurinko ja Wetterhoffin talon yli 130-vuotias punatiiliseinä. Miljöötä iha..
  Lue lisää
 • Wetterhoffin väkeä: valmentaja Jouko Mikkola
  Jouko Mikkola on toiminut ammattivalmentajana yli 17 vuotta. Valmentaja Jouko Mikkolan silmiin syttyy ponteva hehku, kun hän juttelee lempiaiheestaan, ihmisten hyvinvoinnista. Hän on vankan kokemuksen ja koulutuksen kautta kehittänyt oman kok..
  Lue lisää
 • Wetterhoffin talo uudistuu keväällä
  Wetterhoffin talon alakerta on touhua täynnä, sillä uudistamme myymäläkonseptiamme. Samalla remontoimme osan alakerran myymälätiloista uuden ilmeen mukaiseksi. – Luvassa on jotain uutta, jotain vanhaa, ehkä jotain sinistäkin ja jotain lainat..
  Lue lisää
 • Vanaja Shop on uusi kulttuurin verkkokauppa
  Hämeenlinnalaiset kulttuuritoimijat avasivat syksyllä 2016 yhteisen verkkokaupan. VanajaShop.fi myy aluksi Sibelius Centerin, Hämeenlinnan Taidemuseon, Hämeenlinnan kaupunginmuseon, Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan ja Hämeenlinna-Seura ry:n tuotte..
  Lue lisää
 • Kaikkien aikojen Korttelijoulu keräsi kehuja ja kiitoksia
  Wetterhoffin talon Korttelijoulu onnistui tavoitteissaan ja houkutteli viikonloppuna huikean määrän käsityön ystäviä. Talo oli täynnä hyväntuulisia asiakkaita ja iloisia myyjiä. – En tiennyt etukäteen, että tämä tunnelma on näin..
  Lue lisää
 •   Arkisto