Slideshow (100%x100%)

Uutiset

  

 • Wetterhoffin väkeä: viestintäyrittäjä Pasi Nuutinen

  –Olen aina tykännyt sekä sanaseppoilusta että kuvaveikkoilusta. Teen kaikenlaista sisällöntuotantoa välineestä riippumatta: kirjoitan, kuvaan, suunnittelen ja visualisoin, Pasi Nuutinen tiivistää.

  Kokeneen viestintäyrittäjän perusarki on pitkälti visuaalista suunnittelua ja sisältöjen luomista. Nuutisen pajassa taotaan kaikkea nettisivuista lehti-ilmoituksiin ja graafisista ohjeista erilaisiin julkaisuihin.

  – Monet asiakkaistani tuntevat minut nimenomaan visuaalisuudesta, vaikka olenkin tehnyt aika paljon tekstejäkin – toimittajana, tiedottajana ja copywriterina.

  Vaikka välineet ja teknologia kehittyvät kiivaaseen tahtiin, Nuutisen mukaan perustyö on pysynyt ennallaan.

  – Maineen ja myynnin tuottaminen asiakkaalle ei ole muuttunut miksikään. Toki uusiin tekniikoihin ja sovelluksiin on paneuduttava, ja aika kiihkeässä tahdissa.

  Nuutisen ei ole toistaiseksi tarvinnut markkinoida itseään, koska viidakkorumpu on soinut ja tuonut töitä.

  – Ja tietysti pohjoiskarjalalaisena poikana avaan suuni oikeissa ja väärissä paikoissa, ja sitä kautta saan kontakteja, Nuutinen naurahtaa.

  Nuutisen vahvuuksia ovat uteliaisuus ja oivaltaminen. Nuutista on kiitelty siitä, että hän pystyy jatkamaan ideaa jo puolesta sanasta, ja kyselee johdonmukaisesti niin kauan, että asiakkaan tavoitteet ovat selvillä.

  – Teen kivaa duunia. Työhöni kuuluu tietynlainen nöyryys: minulla riittää intohimoa yhtä lailla pieneen lehti-ilmoitukseen kuin valtakunnalliseen mainoskampanjaankin. Parhaani puristan joka tapauksessa.

  Teksti ja kuvat: Tia Yliskylä

    Takaisin
 •   Arkisto

KUKA?

Viestintäyrittäjä Pasi Nuutinen

Dudaic Oy

Wetterhoffin talon toinen kerros

Puhelin: 050 575 2434

Sähköposti: pasi@duda.fi

Avoinna: Sopimuksen mukaan

Palvelut: Mainostoimistopalvelut, visuaalinen suunnittelu, teksti- ja sisällöntuotanto, markkinoinnin suunnittelu, valokuvaus, äänimainokset

 

 

"Työhöni kuuluu tietynlainen nöyryys: minulla riittää intohimoa yhtä lailla pieneen lehti-ilmoitukseen kuin valtakunnalliseen mainoskampanjaankin."

Pasi Nuutinen