Slideshow (100%x100%)

Uutiset

  

 • Tarinat Korttelijoulun takana: tonttupukuja, pitsikoruja, joulupalloja, lasikoristeita ja tyynynpäällisiä

  Wetterhoffin Korttelijoulu myy muun muassa joulupalloja, pitsikoruja, tonttupukuja, lastenvaatteita, tyynyliinoja ja sisustustekstiilejä sekä taidelasia. Esittelemme marraskuussa osan Korttelijouluun myyntiin tulevista tuotteista.

  Aistikkaan upeat pitsikorut ja -koristeet

  Wetterhoffin Korttelijoulu saa ilokseen Aistikkaan käsintehdyt pitsikorut ja pitsijoulukoristeet. Aistikas myy korvakoruja, juhlakoruja, kaulakoruja, riipuksia ja joulukoristeita.

  – Kun olin 8-vuotias, opin harvinaisen Frivolite-pitsin tekemisen isoäidiltäni. Tekniikka on tuotteideni perusta, Cyraine Ilangakoon Laakso kertoo.
  Hän aloitti tekemään pitsisiä lumihiutaleita ja pitsillä koristeltuja kuusenpalloja joulukoristeiksi vuonna 2009. Korut ja koristeet tehdään Hämeenlinnan Rengossa.

  https://www.aistikas.fi/

  KaislaStarin tonttupukuja ja suloisia lastenvaatteita

  Wetterhoffin Korttelijoulu saa myyntiin suloisia lastenvaatteita, asusteita ja unikavereita KaislaStarilta.

  Myyntiin tulee esimerkiksi lastenvaatteita: mekkoja, legginsejä ja tonttupukuja. Lisäksi Oatbear-kauranalleja sekä muita KaislaStarin tekstiilituotteita.

  – KaislaStar on vuonna 2017 perustettu kotimainen lastenvaate- ja tarvikemerkki. Kaikki tuotteemme valmistetaan huolellisena käsityönä, pientä käyttäjää ajatellen, Leeni-Elina Haimi kertoo.

  https://www.kaislastar.fi/

  Popperin iloiset tyynynpäälliset ja muut tekstiilit

  Wetterhoffin Korttelijoulu saa vieraakseen myös Popper designin Jyväskylästä. Popper valmistaa elämäniloisia tekstiilejä sisustukseen ja pientuotteita lahjoiksi.

  – Uniikit tuotteet piirretään ja maalataan Jyväskylässä ajatuksella, että kaikki ei ole niin vakavaa, vaikka moni asia tärkeää, Anu Rinkinen kertoo.

  Korttelijouluun tulee myyntiin käsin sidotut kirjat, pellavatekstiilit, pyyhenipsut, joulukortit, tyynyt ja tyynyliinat.

  https://popper.fi/

  Glass Design Seija Auvinen myy lasikoristeita

  Wetterhoffin Korttelijoulu toivottaa tervetulleeksi Glass Design Seija Auvisen, joka myy käsintehtyä taidelasia. Taulut, koristeet, lyhdyt, korut, enkelit ja ihanat linnut on tehty Tiffany- ja sulatustekniikalla.

  – Teen yksilöllisiä lasituotteita, jotka kaunistavat kotiasi tai ilahduttavat lahjan saajaa, Seija Auvinen kertoo.

  https://www.facebook.com/seijaauvinen

  KORTTELIJOULU

    Takaisin
 •   Arkisto

WETTERHOFFIN KORTTELIJOULU LA–SU 30.11.–1.12.2019 KLO 10–15

 • Wetterhoffin Korttelijoulu on tunnelmallinen ja ainutlaatuinen käsityöläisten joulumyyntitapahtuma historiallisessa miljöössä, yli 130-vuotiaassa Wetterhoffin talossa Hämeenlinnan keskustassa.
 • Paikalla on yli 40 myyjää esittelemässä ja myymässä tuotteitaan. Myynnissä on laadukkaita, taidolla ja rakkaudella valmistettuja käsityö- ja taideteollisuustuotteita, mutta ei elintarvikkeita. Esimerkiksi koristeita, lahjoja, koruja, keramiikkaa ja taidelasia, grafiikkaa, laukkuja, asusteita ja lastenvaatteita, neuleita ja kudonnaisia, tyynyjä, keittiö- ja kattaustuotteita, puuleluja sekä joulukortteja ja käsin sidottuja kirjoja.
 • Varmistamme etukäteen, että myytävät tuotteet täyttävät Korttelijoulun vaatimukset käsityömäisestä valmistustavasta, laadusta ja elämyksellisyydestä.
 • Vapaa pääsy!