Slideshow (100%x100%)

Uutiset

  

 • Tarinat Korttelijoulun takana: koruja, tyynynpäällisiä, laukkuja, joulukoristeita, keittiövälineitä

  Wetterhoffin Korttelijoulu myy muun muassa koruja, laukkuja, tyynynpäällisiä, joulukoristeita ja keittiötarvikkeita. Esittelemme marraskuussa osan Korttelijouluun myyntiin tulevista tuotteista.

  Luonnonkoruja ruusun- ja pihlajanmarjoista ja kävyistä

  Slotta myy Korttelijoulussa kaula-, korva- ja rannekoruja, jotka on valmistettu luonnonmateriaaleista.

  – Teen ekologisia koruja aidoista lähiluonnonantimista: esimerkiksi kuivatuista ruusunmarjoista ja pihlajanmarjoista, oravansyömistä kävyistä, unikon siemenkodista. Koruni ovat ylellisyyttä ilman luksuksen haittoja, koska niiden hiilijalanjälki on olematon. Kompostoi, kun kyllästyt, vinkkaa Satu-Lotta Peltola.

  https://www.facebook.com/korujaluonnosta/

  Pyrykääkän kukkarot, meikkipussit, laukut ja tyynynpäälliset

  Korttelijoulu toivottaa tervetulleeksi Pyrykääkkä Designin, joka myy esimerkiksi kukkaroja, meikkipusseja, laukkuja ja tyynynpäällisiä.

  – Valmistan muun muassa asusteita, laukkuja ja sisustustuotteita, joiden materiaalina käytän itse suunnittelemiani luomupuuvillakankaita tai kierrätyskankaita. Pyrykääkän toiminnan kulmakiviä ovat värikkyys, ekologisuus ja pienet sarjat, kertoo Mari Isotalo.

  Hänelle värit ovat tärkeitä, ja Pyrykääkän tuotteissa iloitellaan värikkäillä kuoseilla.

  – Rakastan värien yhdistelemistä ja vintage-kankaita, joiden värimaailma voi olla samaan aikaan hyvinkin villi mutta kuitenkin sointuva. Suurimpia innoituksen lähteitä omissakin kuoseissani ovat juuri 1950-, 1960- ja 1970-lukujen värikkäät ja iloiset, muotokieleltään selkeät printit sekä pop-taide.  

  Kierrätyskankaat ja ekologiset materiaalit ovat olennainen osa Pyrykääkän toimintatapaa.

  https://www.facebook.com/pyrykaakka/

  Koriat joulukoristeet ja korut Wetterhoffin Korttelijoulussa

  Koriat on Kati Heikkilän tuotemerkki korujen ja koristeiden valmistamiseen. Korttelijoulu saa myyntiin Koriat-koruja, kuten korvakorut, riipukset ja rannekorut. Ne on valmistettu eri tekniikoilla.

  Lisäksi myyntiin tulee joulukoristeita: virkattuja lumi- ja joulutähtiä, enkeleitä, sydämiä, kelloja, kuusia sekä ommeltuja, vanutäytteisiä kuvioita.

  – Olen käsitöitä harrastava pohjalainen vaatetusartenomi. Opiskelin Wetterhoffilla vuosina 1996–2001. Ammennan ideoita koreista materiaaleista, pohjalaisuudesta, pupuista, joogasta, viiden pennin aforismeista, eläimistä ja elämästä, Kati Heikkilä kertoo.
  Koriat-tuotteet on valmistettu käsin yksittäiskappaleina. Materiaaleina käytetään osittain kierrätysmateriaaleja.

  https://www.facebook.com/koriattuotteet/

  Arjen ilot myy kotimaisia keittiö- ja kattaustuotteita

  Wetterhoffin Korttelijoulu saa vieraakseen Arjen ilot, joka myy kotimaisia keittiö- ja kattaustuotteita. Myyntiin tulee esimerkiksi magneettikahvimitta, paahtoleipäpihdit, pussinsulkijat ja kalankäsittelytuotteet. Tuotteet valmistetaan Tampereella lämpökäsitellystä puusta.

  – Olemme pieni käsityöalan yritys Tampereelta, ja olemme toimineet jo vuodesta 1986 lähtien. Tuotteemme tuovat käyttäjälleen iloa arkisiin askareisiin, ja siksi olemmekin rekisteröineet Arjen Ilot -tuotemerkin, Aira Kämppi kertoo.

  http://www.arjenilot.fi/

  Jacinta Knight Jewelleryn käsintehtyjä hopeakoruja

  Wetterhoffin Korttelijoulu saa vieraakseen myös Jacinta Knight Jewelleryn. Yritys myy käsintehtyjä hopeakoruja.

  – Pääosa herkistä koruistamme on luontoaiheisia, ja osassa korujamme käytämme myös korukiviä. Korujen lisäksi meillä on myynnissä myös muita käsitöitä, kuten lasten hiuspinnejä ja pehmoleluja, Matti Tornio kertoo.

  Korut suunnitellaan ja valmistetaan Hämeenlinnassa.

  – Jacinta on tehnyt erilaisia käsitöitä jo vuosia. Hopeakorujen valmistamisen hän aloitti vuonna 2014 muutettuaan Suomeen. Luonto on meille tärkeää ja pääosa tuotteistamme onkin luontoaiheisia. Eri eläimistä ja kasveista löytyy loputtomasti aiheita koruihin.

  http://www.jacintaknightjewellery.com/

  KORTTELIJOULU

    Takaisin
 •   Arkisto

WETTERHOFFIN KORTTELIJOULU LA–SU 30.11.–1.12.2019 KLO 10–15

 • Wetterhoffin Korttelijoulu on tunnelmallinen ja ainutlaatuinen käsityöläisten joulumyyntitapahtuma historiallisessa miljöössä, yli 130-vuotiaassa Wetterhoffin talossa Hämeenlinnan keskustassa.
 • Paikalla on yli 40 myyjää esittelemässä ja myymässä tuotteitaan. Myynnissä on laadukkaita, taidolla ja rakkaudella valmistettuja käsityö- ja taideteollisuustuotteita, mutta ei elintarvikkeita. Esimerkiksi koristeita, lahjoja, koruja, keramiikkaa ja taidelasia, grafiikkaa, laukkuja, asusteita ja lastenvaatteita, neuleita ja kudonnaisia, tyynyjä, keittiö- ja kattaustuotteita, puuleluja sekä joulukortteja ja käsin sidottuja kirjoja.
 • Varmistamme etukäteen, että myytävät tuotteet täyttävät Korttelijoulun vaatimukset käsityömäisestä valmistustavasta, laadusta ja elämyksellisyydestä.
 • Vapaa pääsy!