Slideshow (100%x100%)

Uutiset

  

 • Tarinat Korttelijoulun takana: tossuja, keraamisia koristeita ja hauskoja printtejä

  Lasten tossuja, nahkakoruja ja asusteita, keraamisia joulukoristeita ja printtejä. Muun muassa näitä myy Wetterhoffin Korttelijoulu. Esittelemme osan myyntiin tulevista tuotteista etukäteen.

  Nuukain nahkatossuja sekä Sinivuokon koruja ja asusteita

  Wetterhoffin Korttelijoulu toivottaa lämpimästi tervetulleiksi Nuukain ja Sinivuokon.

  Nuukai myy Suomessa käsintehtyjä tuotteita, kuten lasten tossuja, sisustustekstiilejä (tyynynpäälliset, peitot), laukkuja ja koruja. Tuotteet tehdään kierrätetyistä materiaaleista aina kun se on mahdollista.

  – Yritykseni haluaa panostaa kestävään kehitykseen nyt ja tulevaisuudessa, Niina Poikonen Nuukailta kertoo.

  Nuunuu-merkkiset lasten nahkatossut on valmistettu lampaan, peuran tai poron nahkasta. Nahka ostetaan suomalaiselta toimittajalta.

  Sinivuokko myy suomalaisesta poron ja lampaan nahkasta sekä kierrätysnahkasta ja vegaaninahkasta valmistettuja koruja ja asusteita.  

  – Kaikki tuotteet valmistetaan Helsingin Pikku-Huopalahdessa omassa liikkeessä Ompelimo & Design Kauppa Sinivuokossa. Yritykselle on myönnetty Avainlippu-merkki, kertoo Sini Eronen.

  www.sinivuokko.fi

  www.nuukai-shop.com

  Annika Tirkkosen suloiset joulukoristeet ovat keramiikkaa

  Wetterhoffin Korttelijoulu saa myyjäksi neljännen vuoden lasi- ja keramiikkamuotoilun opiskelijan Annika Tirkkosen. Hän myy keraamisia joulukoristeita ja koruja sekä Tiffany-tekniikalla valmistettuja lasisia sudenkorentoja.

  – Töissäni muoto on yksinkertainen, ja haen näyttävyyttä yksityiskohtaisilla kuvilla. Inspiraationi lähteenä on luontoteema sekä raikkaus. Teen työni erilaisilla tekniikoilla ja haluan aina oppia uutta. Minulle on tärkeää tuotteiden kestävyys. Mietin aina, kuinka saan tuotteestani mahdollisimman laadukkaan, Annika Tirkkonen kertoo.

  https://annikatirkkonen.wixsite.com/portfolio/

  Einari et Ellin veikeät printit saavat hymyn huulille

  Wetterhoffin Korttelijoulu saa iloisen vieraan, kun Einari et Elli tuo hauskat printtituotteensa myyntiin. Kortteja, printtejä, seinäkalentereita, kangaskasseja ja tyynyliinoja.

  – Einari et Elli on eläingrafiikkaa painettuna paperille, kankaalle ja keramiikalle. Tekniikoina on tussi, värikynä ja ready made –tekniikat. Teemme kaikki tuotteet Suomessa, kertoo Kristiina Campbell.

  www.einarietelli.fi

  KORTTELIJOULU

    Takaisin
 •   Arkisto

WETTERHOFFIN KORTTELIJOULU LA–SU 30.11.–1.12.2019 KLO 10–15

 • Wetterhoffin Korttelijoulu on tunnelmallinen ja ainutlaatuinen käsityöläisten joulumyyntitapahtuma historiallisessa miljöössä, yli 130-vuotiaassa Wetterhoffin talossa Hämeenlinnan keskustassa.
 • Paikalla on yli 40 myyjää esittelemässä ja myymässä tuotteitaan. Myynnissä on laadukkaita, taidolla ja rakkaudella valmistettuja käsityö- ja taideteollisuustuotteita, mutta ei elintarvikkeita. Esimerkiksi koristeita, lahjoja, koruja, keramiikkaa ja taidelasia, grafiikkaa, laukkuja, asusteita ja lastenvaatteita, neuleita ja kudonnaisia, tyynyjä, keittiö- ja kattaustuotteita, puuleluja sekä joulukortteja ja käsin sidottuja kirjoja.
 • Varmistamme etukäteen, että myytävät tuotteet täyttävät Korttelijoulun vaatimukset käsityömäisestä valmistustavasta, laadusta ja elämyksellisyydestä.
 • Vapaa pääsy!