Slideshow (100%x100%)

Uutiset

  

 • Tarinat Korttelijoulun takana: Magiaa, tonttulakkeja, keramiikkaa ja nahkaa

  Wetterhoffin Korttelijoulu myy muun muassa kierrätyslaukkuja, keramiikkaa, tonttulakkeja, koristeita ja käsinpainettuja pussukoita sekä koruja. Esittelemme marraskuussa osan Korttelijouluun myyntiin tulevista tuotteista.

  Nea Designin kierrätetyt laukut, kukkarot ja päähineet

  Nahkalaukut, vyölaukut, nahkareput, kukkarot ja nahkapussukat. Päähineet villa- ja sekoiteneuleista. Kravaateista pantoja. 

  Kaikkea tätä Wetterhoffin Korttelijoulussa myy Nea Design.

  – Myyn laadukkaita, yksilöllisiä ja käytännöllisiä kierrätystuotteita uusionahasta ja kierrätystekstiileistä, Nea Krantz kertoo.

  Facebook.com/neadesignuusio

  Espiral-Ninan kaunista keramiikkaa – koristeet, enkelit, saippua-alustat ja lautaset

  – Valmistan erilaisia enkeli- ja eläinkoristeita, kynttiläenkeleitä, saippua-alustoja ja ehkä saan myyntiin myös käsintehtyjä lautasia/alustoja, kertoo Espiral-Nina Uschanoff.

  Wetterhoffin Korttelijouluun Nina tuo koriste- ja käyttökeramiikkaa. Hän on tehnyt keramiikkaa 20 vuotta. Uschanoff valmistui Wetterhoffilta artesaani-savenvalajaksi.

  – Tällä hetkellä toimin todella pienimuotoisesti päivätyön ohella. Valmistan käsin ja käsinrakennusmuoteilla pääasiassa koristekeramiikkaa. Alkuun tein enemmän käyttötuotteita, mutta asiakkaiden toiveista päädyin tekemään enkelihahmoja. 

  Riikan tonttulakit, käsinpainetut pussukat ja virkatut valopallot

  Wetterhoffin Korttelijoulu saa myyntiin myös HAMKin muotoilun ja vaatetuksen opiskelijan Riikka Haapaniemen käsitöitä. Riikka myy muun muassa jouluisia tonttulakkeja, vauvantumppuja ja rusettiponnareita. Lisäksi myyntiin tulee käsinpainettuja kännykkäpussukoita ja kasseja. Tiedossa on myös virkattuja valopalloja ja ommeltuja viirinauhoja.

  – Tuotteideni takana ovat laadukkaat materiaalit ja tuotteiden hyvä käytettävyys. Tuotteeni ovat jouluun sopivia sekä lapsille ja lapsenmielisille suunnattuja. Lisäksi minulla on käsin painettuja kännykkäpussukoita ja aputaskuja, jotka ovat olleet pidettyjä aiempina vuosina.

  Miia Magian upeat korut

  Miia Magia Designin mallistoon kuuluvat kaula-, vartalo- ja korvakorut. Merkin takana toimii myös dj:nä ja meikkitaiteilijana työskentelevä vaatetusalan artesaani Miia Magia

  Wetterhoffin Korttelijouluun Miia Magia tuo muun muassa koruja, jotka on valmistettu kirurginteräksestä, vetoketjusta ja kattokruunun kristallista.

  – Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan käsin Suomessa. Käytössä on innovatiiviset ja pitkäkestoiset skandinaavista minimalismia henkivät materiaalit.  

  www.miiamagia.com

  KORTTELIJOULU

    Takaisin
 •   Arkisto

WETTERHOFFIN KORTTELIJOULU LA–SU 30.11.–1.12.2019 KLO 10–15

 • Wetterhoffin Korttelijoulu on tunnelmallinen ja ainutlaatuinen käsityöläisten joulumyyntitapahtuma historiallisessa miljöössä, yli 130-vuotiaassa Wetterhoffin talossa Hämeenlinnan keskustassa.
 • Paikalla on yli 40 myyjää esittelemässä ja myymässä tuotteitaan. Myynnissä on laadukkaita, taidolla ja rakkaudella valmistettuja käsityö- ja taideteollisuustuotteita, mutta ei elintarvikkeita. Esimerkiksi koristeita, lahjoja, koruja, keramiikkaa ja taidelasia, grafiikkaa, laukkuja, asusteita ja lastenvaatteita, neuleita ja kudonnaisia, tyynyjä, keittiö- ja kattaustuotteita, puuleluja sekä joulukortteja ja käsin sidottuja kirjoja.
 • Varmistamme etukäteen, että myytävät tuotteet täyttävät Korttelijoulun vaatimukset käsityömäisestä valmistustavasta, laadusta ja elämyksellisyydestä.
 • Vapaa pääsy!