Slideshow (100%x100%)

Uutiset

  

 • Perjantaina Hohtoneulonnan SM ja Pimeän Kaupan Ilta

  Wetterhoffin talossa on hilpeä tunnelma perjantaina 28.9.18 Pimeän Kaupan Iltana. Talo on auki iltaan saakka klo 20.30 asti.

  Illan kruunaa odotettu ja toivottu

  Hohtoneulonnan SM-kilpailu perjantaina 28.9.2018 klo 18

  Wetterhoffin talossa Hämeenlinnassa (osoite Wetterhoffinkatu 4, Hämeenlinna).

  Hyväntuulinen Hohtis keräsi tänä vuonna ennätysmäärän kilpailijoita. Yli 30 kisaajaa ottaa toisistaan mittaa hohtoneulonnassa. Kaikki karsintaryhmän ovat nyt täynnä.

  Kilpailijoiden lisäksi hilpeä Hohtoneulonnan SM-kilpailu kerää ison joukon innokkaita neulomisen ja kädentaitojen ystäviä Wetterhoffin taloon. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, joten kannattaa lähteä kannustamaan ja seuraamaan kisaa!

  Nyt neulotaankin joustinneuletta

  Hohtoneulonnassa neulotaan valopuikoilla kilpaa hämärässä. Eniten 10 minuutissa neulonut voittaa. Tänä vuonna uutta on kisatekniikka: nyt neulotaan joustinneuletta (kaksi oikein, kaksi nurin). Aikaisempina vuosina on neulottu sileää neuletta.

  – Haluamme antaa kilpailijoille uutta haastetta. Naisten sarja on ollut kovatasoinen, ja aina pitää hieman uudistua, kommentoi Fredrika Wetterhoff –säätiön toiminnanjohtaja Hannele Yrjö-Koskinen.

  Tule live-lähetyksen tunnelmaan Facebookissa 

  Hohtoneulonnan live-lähetys alkaa Wetterhoffin talon Facebookissa perjantaina 28.9.18b noin klo 18. Suora lähetys kestää noin 15-20 minuuttia.

  Tervetuloa seuraamaan hauskaa neulomistapahtumaa sekä diginä että livenä!

  HOHTONEULONNAN SM-KISA

    Takaisin
 •   Arkisto