Slideshow (100%x100%)

Uutiset

  

 • Lied Experiment! –konsertti Wetterhoffilla la 22.9.2018 klo 16

  Raikkaasti Sibeliusta, Merikantoa ja Kilpistä

  Wetterhoffin talon Wanhassa Kutomossa kuullaan upea musiikkielämys

  Lied Experiment! lauantaina 22.9.2018 klo 16

  Mezzosopraano Essi Luttinen, pianisti Seppo Kantonen ja kitaristi Jarmo Julkunen esittävät raikkaat tulkinnat kansallisromanttisesta lauluaarteistosta.

  Wetterhoffin konsertissa kuullaan uniikit versiot muun muassa Jean Sibeliuksen, Oskar Merikannon ja Yrjö Kilpisen sävelmistä. Suomalaisten rakastamien sävelmien lisäksi konsertin helmiä ovat kansallisrunoilijoidemme Eino Leinon, V. A. Koskenniemen, Ilmari Kiannon ja Larin Kyöstin laululyriikat.

  Lied Experiment! vie kotimaisen taidelaulutuotannon uudelle tulkinnalliselle tasolle, mutta samalla jättää lauluista kuulijoille sen nostalgisen kosketuspinnan, joka on tehnyt näistä lauluista ja runoista niin rakkaita meille suomalaisille, Essi Luttinen kertoo.

  Punaisena lankana on uudet tulkinnat. Lied Experiment! –kolmikko haluaa näyttää, että aidot klassikot kestävät kovempaakin linkousta menettämättä herkkyyttään.

  – Osoitamme, että taidemusiikki ja suomalainen lied taipuu moneen tulkintaan. Se on elävä ja tämän päivän ihmistä puhutteleva musiikinlaji, Essi Luttinen toteaa.

  Konsertti on osa Hämeenlinnan Sibelius-fantasia-festivaalia.

  Teksti: Tia Yliskylä

  LIPUT

    Takaisin
 •   Arkisto

LIED EXPERIMENT! –KONSERTTI WETTERHOFFIN TALOSSA LAUANTAINA 22.9.2018 KLO 16

 • Wetterhoffin talon Wanha Kutomo (2. krs)
 • Essi Luttinen (laulu), Seppo Kantonen (piano), Jarmo Julkunen (kitara)
 • Liput 25 €, eläkeläiset ja opiskelijat: 20 €
 • Konsertti on osa Sibelius-Fantasia-festivaalia. Konsertin järjestävät Fredrika Wetterhoff -säätiö ja Hämeenlinnan kaupunki

LIPUT