Slideshow (100%x100%)

Uutiset

  

 • Sisustusviikko 16.-22.4. - tarjouksia, ideoita, uutta ja ihanaa!
  Wetterhoff-myymälä toivottaa sinut tervetulleeksi keväiseen Sisustusviikkoon ma–su 16.–22.4.2018 Wetterhoff-myymälä on valmistautunut kevääseen uutuustuotteilla, raikkailla väreillä ja kukkivilla kuoseilla. Herätä kotisi talviunesta ja..
  Lue lisää
 • Kirjo kaunista kotiin! Wetterhoff julkaisee Tulppaani-kirjontakuvion
  Kirjonta on vuoden 2018 käsityötekniikka. Wetterhoff-myymälä ottaa ilon irti teemavuodesta ja julkaisee lauantaina 14.4.2018 uuden Tulppaani-kirjontakuvion. Sen on suunnitellut Wetterhoffin Sari Aaltonen. – Idea löytyi Wetterhoffin tulppa..
  Lue lisää
 • Tutustu työpajoissa: korun tekeminen, kirjansidonta, ryijyn solmiminen tai neulominen
  Järjestämme kädentaitojen työpajoja Wetterhoffin talossa vieraileville retkiryhmille. Maksulliset työpajat tilataan etukäteen ryhmämatkan varauksen yhteydessä. Vaihtoehtoja on neljä: koru, kirjansidonta, ryijy tai neule. Osallistuja..
  Lue lisää
 • Koe Wetterhoffin talon elämykselliset ryhmämatkat
  Historia, käsityöt perinteistä trendeihin, kulttuuri, ostokset, sisustus – kaikki löydät Wetterhoffin talosta. Kerää retkiryhmä ja tee matka Hämeenlinnaan yli 130-vuotiaaseen Wetterhoffin taloon! Tarjoamme ohjelmaa nopeille piipahtajille, a..
  Lue lisää
 • Vuokraa Wostelli-työtila: 1 päivä 40 eur tai 5 päivää 150 eur
  Elina Hieta testasi Wetterhoffin vuokratoimiston, Wostellin. – Tosi kiva! Elina sanoi. Tarvitsetko tilapäisen toimiston Hämeenlinnan keskustasta? Neuvottelutilan? Työhuoneen etätyöpäiväksi? Wetterhoffin talo vuokraa arkisin Wostelli-työtila..
  Lue lisää
 • Liity Wetterhoff-myymälän kanta-asiakkaaksi
  Tervetuloa W-Klubiin Wetterhoff-myymälän kanta-asiakkaaksi! Pääset mukaan tekemällä ostoksia Wetterhoff-myymälässä. Saat kassalta pahvisen kanta-asiakaskortin, johon kerätään leimoja. Leiman saa aina, kun ostostesi loppusumma ylittää 25 €..
  Lue lisää
 • Torstaina 10 % Wetterhoff-myymälän tuotosta Naisten Pankille
  Tyttöjen ja naisten aseman edistäminen oli tärkeää Wetterhoffin perustajalle Fredrika Wetterhoffille. Torstaina 8.3.2018 Wetterhoffin talo ja Wetterhoff-myymälä ovat naisten asialla! Naistenpäivän kunniaksi Wetterhoff-myymälä lahjoittaa 1..
  Lue lisää
 • Sässynämarkkinat ja Korttipenkojaiset 2.–3.3.2018
  Wetterhoffin talon Sässynämarkkinat tukee Naisten Pankkia Wetterhoffin talon Sässynämarkkinat ja Korttipenkojaiset perjantaina 2.3.18 klo 10–17 ja lauantaina 3.3.18 klo 10–15 Wanhassa Kutomossa ja Rehtorin kansliassa (2. kerros) Wetterh..
  Lue lisää
 • Kamarimusiikkikonsertti sunnuntaina 18.2.18 klo 14
  Wetterhoffin talon Wanhassa Kutomossa kuullaan sunnuntaina 18.2.2018 klo 14 upea konsertti Kamarimusiikkia kolmelta vuosisadalta. Trio VasaraKangasSeppänen ja kitaristi Jarmo Julkunen soittavat muun muassa Bachia, Beethovenia ja Mozartia..
  Lue lisää
 • Annie Sloan -maalauspäivät 14.-17.2.2018
  Näppärät, myrkyttömät ja helppokäyttöiset Annie Sloan Chalk Paint® –kalkkimaalit saavat mielikuvituksen liikkeelle. Niillä voi maalata huonekalujen lisäksi seinäpintoja ja esineitä. – Todella kätevä tuote! Maalasin vanhan tuolin ja pinnas..
  Lue lisää
 • Ryijyarvonnan voittaja on...
  Wetterhoff-myymälän ryijytarvikepaketin arvonta on päättynyt. Muisto kesästä III -ryijytarvikepaketin (arvo 163,76 €) voitti: Jaana Salo Hämeenlinnasta Hän on ryijyn solmijana innokas ensikertalainen. – Olen katsonut pikkutyttönä vieressä, k..
  Lue lisää
 • Kamarimusiikkia Wetterhoffin talossa 4.2. ja 18.2.
  Wetterhoffin talo ja Taiteen edistämiskeskus tuottavat tänä vuonna yhdessä neljä kamarimusiikkikonserttia Wetterhoffin talon Wanhaan Kutomoon. Konserttisarja alkaa Hämeenlinnassa sunnuntaina 4.2.18 ja jatkuu sunnuntaina 18.2.2018. Ensimmäisess..
  Lue lisää
 • Ryijyviikot: Sari suunnitteli Muistoja mummolasta –ryijyn
  Pitsiliinan kuvio erottuu selvästi pohjanukasta. Tummanpuhuva ruskea ja valoisa vaalea vuorottelevat kauniisti. Muistoja mummolasta –ryijy on nimensä mukaisesti mieleen jäänyt elämys isoäidin kodista. Ryijyn on suunnitellut Wetterhoff-myy..
  Lue lisää
 • Ryijyviikot Wetterhoffilla 22.1.-3.2.18: tutustu ja ihastu!
  Wetterhoffin talo toivottaa Ryijyviikot lämpimästi tervetulleiksi! Vietämme perinnekäsityölle omistettuja nimikkoviikkoja tammi- ja helmikuussa viikot 4 ja 5. Wetterhoffin Ryijyviikot 22.1.–3.2.2018 Ryijyviikoilla tutustutaan suomalaiseen p..
  Lue lisää
 • Wetterhoffilla neulotaan Sukka-Finlandiaa maanantaina 15.1.18
  Pirkko Lehto ei kilpaile Sukka-Finlandiassa, mutta neuloo kisamallit omaksi ilokseen. Uteliaimmilla puikkosormet jo syyhyävät: minkälaista Finlandia-sukkaa päästään neulomaan vajaan viikon päästä? Se on vielä arvoitus, sillä Sukka-Finlandia..
  Lue lisää
 • Wetterhoffin väkeä: korumuotoilija Hannu Pelkonen
  Hopeisessa sormuksessa on pala ikivanhaa markan rahaa. Korvakoruissa killuu vanhan kirjoituskoneen nappuloita. Kaulakorua kaunistavat vanhat lusikat. Korumuotoilija Hannu Pelkonen on vekkuli suunnittelija, joka keksii jipon, jujun tai hil..
  Lue lisää
 • Myymälä suljettu 5.1.2018
  Wetterhoff toivottaa kaikille hyvää alkanutta vuotta. Pidämme myymälän suljettuna perjantaina 5.1.2018 henkilökunnan koulutuspäivän vuoksi. Avaamme taas loppiasviikonlopun jälkeen maanantaina klo 10. Tervetuloa!
  Lue lisää
 • Meillä on joulu! Tervetuloa ostoksille!
  Wetterhoff-myymälä on jouluinen, tunnelmallinen ja kekseliäs ostospaikka! Joulukoristeet, kynttilät ja keittiötuotteet ihastuttavat ja keräävät kehuja. Lisäksi olemme varanneet upean valikoiman lahjaideoita, esimerkiksi: koruja tekstiilej..
  Lue lisää
 • VIDEO: Hilpeät tunnelmat Korttelijoulusta ja kiitos kaikille!
  Wetterhoffin talo iloisin mielin kiittää loistavasti onnistuneesta Korttelijoulu-tapahtumasta! Kiitos kaikille Korttelijoulun kävijöille, myyjille ja tapahtumaa järjestäneille. Järjestyksessään 22. Korttelijoulu onnistui upeasti! Tap..
  Lue lisää
 • Joulunajan aukioloajat
  Wetterhoff-myymälä palvelee pidempään 23.12.2017 asti ma–pe klo 10–18 la 16.12. ja 23.12. klo 10–15 su 17.12. klo 12–15 Wetterhoffin talo ja Wetterhoff-myymälä on suljettu Jouluna 24.–26.12. Uutenavuotena 30.–31.12. Tervet..
  Lue lisää
 •   Arkisto