Slideshow (100%x100%)

Uutiset

  

 • Kiitos designerit ja yleisö upeasta tapahtumasta!

  Ensimmäinen Wetterhoff Goes Design –tapahtuma houkutteli Wetterhoffin taloon iloisen ihmisvirran ja mainion tunnelman perjantaina 30.8.2019. Odotukset täyttyivät ja tapahtuma onnistui.

  – Jäi todella hyvä fiilis! Asiakkaat kiittelivät uutta tapahtumaa, kiinnostavia myyjiä ja tunnelmaa, Fredrika Wetterhoff –säätiön toiminnanjohtaja Hannele Yrjö-Koskinen kertoo.

  Yli 40 muotoilijaa, käsityöläistä ja kädentaitajaa myi Wetterhoff Goes Design –tapahtumassa valmistamiaan tuotteita. Myynnissä oli esimerkiksi koruja, vaatteita, asusteita, laukkuja, mattoja ja lankoja.

  – Jännitin kaikkein eniten, että löytävätkö ihmiset meidät. Onneksi väkimäärä ylitti tyyliin tuhatkertaisesti viime vuoden, jolloin Wetterhoffin talossa oli avoimet ovet, mutta ei erikseen tapahtumaa. Wetterhoff Goes Design järjestettiin ensimmäistä kertaa, ja tulos oli erinomainen, sanoo Wetterhoff Goes Design –koordinaattori, muotoilija Sanna Niskanen Cobblerinasta.

  Sanna Naskila Hyvinkäältä yllättyi, miten arkipäiväisistä asioista voi tehdä uutta, kuten pullonkorkeista korvakoruja.

  – Tämä tuuletti ajatuksia näin työviikon jälkeen! Sain paljon ideoita ja mielenkiintoisia oivalluksia. Tyylikäs, uusia ideoita antava tapahtuma, Sanna sanoi.

  Hämeenlinnalainen Kristiina Leppikorpi kehui Wetterhoff Goes Design –tapahtuman järjestelyjä onnistuneiksi.

  – On mahtavaa, että huoneet olivat täynnä, mutta tungosta ei ollut liikaa. Aivan mahtava miljöö tällaiselle tapahtumalle, Kristiina kiitteli.

  Wetterhoffin talo kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuneita. Seuraava Wetterhoff Goes Design –tapahtuma järjestetään vuoden päästä, elokuussa 2020.

  WETTERHOFFIN TALON TAPAHTUMAT

    Takaisin
 •   Arkisto