Slideshow (100%x100%)

Uutiset

  

 • Brunssi ja käsityöpaja Wetterhoffin talossa

  Kerää kaveriporukka kasaan ja tule retkelle Wetterhoffin taloon! Wetterhoffin ryhmäretki on yhteinen reissu, jossa nautitaan brunssiherkuista ja käsityöpajan uusista ideoista.

  – Työpajat olivat aivan ihania, kun sai kokeilla uutta. Korutyöpajassa minulle syttyi kyllä kipinä metallikorujen tekoon, kun huomasin, ettei noissa vaadita hirmuisen montaa työvaihetta tai monimutkaisia tekniikoita, kuvaili Amria Näppituntuma-blogissa.

  Ryhmäretken brunssi ja käsityöpaja varataan etukäteen. Työpajoissa on neljä vaihtoehtoa: koru, kirjansidonta, ryijy tai neule. Yhteen työpajaan pääsee 6–12 henkilöä. Yksi työpaja maksaa 30 €/henkilö (sisältää ohjauksen ja materiaalit).

  – Yksi rentouttavimmista asioista on näprätä jotain, tehdä käsitöitä, askarrella. Kun sitä pääsee tekemään hauskassa porukassa, on kuin olisi ollut minilomalla, totesi Taina K Mansikkatilan mailla -blogissaan.

  Samaa mieltä olivat Leena Jokinen ja Terhi.

  – Yleensä aina kun jossain tapahtumassa on mielenkiintoisia työpajoja, niihin on niin kauheat jonot, ettei jaksa jäädä tungokseen. Wetterhoffin talossa saatiin kaikessa rauhassa kokeilla eri tekniikoita, Terhi kirjoitti Hupsistarallaa-blogissa.

  – Ihana neuletyöpaja ja koko Wetterhoffin talo kauneudessaan inspiroi meitä kaikkia. Silkkivillalankaa oli ihana neuloa, Leena Jokinen sanoi.

  Tutustu lisää ja varaa ryhmällesi retki Wetterhoffin taloon!

  WETTERHOFFIN RYHMÄRETKET

  WETTERHOFFIN TALON TYÖPAJAT

  LISÄTIEDOT JA VARAUKSET
  wetterhoff@wetterhoff.fi
  Hannele Yrjö-Koskinen, 050 525 9990 
  Hillevi Kaarlenkaski, 0500 599 755 

   

    Takaisin
 •   Arkisto

LISÄTIEDOT JA VARAUKSET

wetterhoff@wetterhoff.fi
Hannele Yrjö-Koskinen, 050 525 9990 
Hillevi Kaarlenkaski, 0500 599 755 

 

Meille suositeltiin Wetterhoffia – eikä turhaan. Tämä on ihana paikka,
ja täällä on vaikka mitä!
Hilkka Marttila

 

Talosta löytyy lukuisia aivan ihania käsityöpuoteja ja –taitajia. Lisäksi tarjolla on kahvilaherkkuja ja ihanaa tunnelmaa. 
Johanna Kleemola

 

Ihana neuletyöpaja ja koko Wetterhoffin talo kauneudessaan inspiroi meitä kaikkia. Silkkivillalankaa oli ihana neuloa!
Leena Jokinen