Wetterhoffin joulutalo & Satujen taikaa-jouluikkuna

WETTERHOFFIN JOULUTALO &  "SATUJEN TAIKAA" - JOULUIKKUNA 

Tule kokemaan upean tunnelmallinen, historiallinen ja uniikki Wetterhoffin talo, kun sen myymälä, näyteikkuna ja kahvila täyttyvät joulukuussa lämmöstä ja joulutunnelmasta.

Koko perheen "Satujen taikaa" - jouluikkuna

Myymälän näyteikkunaan rakentuu ainutlaatuinen esillepano ”Satujen taikaa”, joka vie niin lapset kuin lapsenmieliset perinteikkääseen suomalaisten satujen maailmaan käsintehtyjen tonttujen ja pehmoeläinten kanssa. Ikkunan julkistus tapahtuu la 28.11. Esillepanon toteuttavat korttitaiteilija Anja Wähling sekä pehmoeläimistään tunnettu ”Rouva Rusakko”.

Satujen taikaa - jouluikkunassa pääosissa seikkailevat kettu, karhu, jänis, hiiri ja tontut. Esillepanossa aiheina ovat tonttu-uskomukset ja suomalaiset kansansadut, kuten Ketun kalansaalis, Karhun kalanpyynti, Hiiri kissalla räätälin sekä Jänöjussin mäenlasku (san.& säv. Georg Malmsten).

Tonttu- uskomuksen mukaisesti, tontut ovat askareissaan ja tarkkailevat talonväen jouluvalmisteluja.

Anja Wählingin ompeleva tonttuhahmo, kuva: Markku Wiik

 

Luonnonmateriaaleita valmistetut Rouva Rusakon pehmoeläinlelut. (kuva: Marjatta Lahtinen)

Joulun parhaat lahjat ja kauniit paketit Wetterhoffin myymälästä

Jouluostokset hoituvat Wetterhoffin kauniissa myymälässä. Tarjolla laadukkaat ja kotimaiset sisustus- ja lahjatuotteet, postikortit sekä tietenkin upea käsityötarvikkeiden valikoima. Paketoimme lahjat puolestasi kauniiseen pakettiin!

Joulukuun viikonloppuina myymälä palvelee pidennetyin aukioloajoin:

AUKIOLOAJAT