Wetterhoffin väkeä: Hoitaja Alli Tupala

Koulutettu hieroja, refleksologi, vyöhyketerapeutti, kundaliinijoogaopettaja… Alli Tupalalla on monta koulutusta.

Allin Hoitohuoneessa Wetterhoffin talossa helpotetaan muun muassa kipuja, särkyjä, jännityksiä, pelkotiloja ja elämän muutosvaiheita.

– Hoito auttaa tiedostamaan omia haitallisia kehonkäyttötapoja. Kunnioitan työssäni kehon viisautta. Keholla on luontainen pyrkimys tasapainoon ja ongelmien korjaamiseen. Hoitoni aktivoi kehon omia paranemisprosesseja. Kehon sisäinen valppaus, liike ja voima vahvistuvat, Alli kertoo.

Hänellä on vuosien kokemus erilaisista hoitomuodoista. Yrittäjänä Alli on työskennellyt vuodesta 2000.

– Olen ensimmäiseltä ammatiltani matematiikanopettaja. Hoitotyö on vienyt mennessään. Saan itsekin voimaa toisten hoitamisesta.

Alli on opiskellut myös aromaterapiaa, kiinalaiseen lääketieteeseen perustuvaa shiatsua, osteopatiaa ja kraniosakraaliterapiaa. Monen hoitotekniikan tietämys auttaa valitsemaan jokaiselle asiakkaalle yksilölliset hoitotavat.

– Kuuntelen asiakkaan kehoa. Se kertoo minulle, mitä tarvitaan tasapainon ja hyvän olon löytämiseen.

Wetterhoffin taloon Allin houkutteli ystävä, homeopaatti Marika Rita.

– Tämä on ihana talo! Hyvällä tavalla vanhan talon fiilis, korkeat huoneet, valoa ja avaruutta. Ja tämä yhteisöllisyys! Ihanaa, kun on muita toimijoita. Tänne on aina kiva tulla.

Allin työhuoneesta näkee Wetterhoffin talon sisäpihalle: rustiikkinen tiiliseinä, rautakierreportaat, pihapuita ja luonnonvaloa.

– Iloitsen, että olen aina uskaltanut tarttua uuteen. Kaikki oppimani tukee toinen toistaan. Työni suola on nähdä, kun asiakas voi paremmin.

  

KUKA?

  • Alli Tupala, hieroja, refleksologi, kundaliinijoogaopettaja
  • Hoitohuone, Wetterhoffin talon 2. Kerros
  • Avoinna: Sopimuksen mukaan
  • Puh. 050 337 1373
  • allitupala@gmail.com