Slideshow (100%x100%)

Ryijyviikot

Ryijykurssit, Ryijyilta, uusi Tulppaanidamastiryijy ja ryijytarvikepaketit -20%

Wetterhoffin Ryijyviikoilla 20.1.–9.2.2020 opit solmimaan ryijyjä, ihastut Wetterhoffin ryijyperheen uusimpaan jäseneen, Tulppaanidamasti-ryijyyn, kuulet ryijysuunnittelija Juha Laurikaisen taiteesta ja hankit ryijytarvikepaketit –20% alennuksella.

Ryijykurssi opettaa kädestä pitäen ryijyn tekemiseen

Ryijy on helppo tehdä, kun sen osaa! Wetterhoffin ryijykursseilla opit, miten langoista solmitaan kaunis sisustustekstiili.

Kaksi ryijykurssia on maksuttomia ryijytarvikepaketin ostajille. Kaikkiin ilmoittaudutaan sähköpostilla osoitteeseen tilaukset@wetterhoff.fi tai puhelimitse numeroon 03 626 2610.

Wetterhoffin ryijykurssit:

Luova Ryijyretriitti lauantaina 1.2.2020 klo 10–15 Wetterhoffilla, 20 €

Helppo Miniryijy- tai Ryijytyynykurssi lauantaina 8.2.2020 klo 10–14 Wetterhoffilla

Ommellen – ryijypaketin ostaneiden kurssi keskiviikkona 12.2.2020 klo 17 alkaen Wetterhoffilla

MINIRYIJYT

Tulppaanidamasti-ryijy sopii moderniin kotiin

Vanha ja uusi yhtä aikaa! Sitä on Wetterhoffin Tulppaanidamasti-ryijy. Kuvion juuret ovat 1800-luvun lopun pellavaliinassa. Kuosista on tehty 2000-luvulla pellavaliinoja ja koruja.

Nyt tulppaanit ja auringonkukat koristavat ryijyä. Moderniin kotiin suunniteltu Tulppaanidamasti-ryijy on reilun A3:n kokoinen. Värisävyjä on kolme.

Tulppaanidamasti-ryijyn Ommellen-paketit –20% Ryijyviikkojen ajan.

TULPPAANIDAMASTI-RYIJY

Juha Laurikainen kertoo ryijyjen suunnittelusta Ryijyillassa

Wetterhoff toivottaa lämpimästi tervetulleeksi taiteen maisterin ja tekstiilitaiteilijan Juha Laurikaisen

Keskiviikkona 29.1.2020 klo 18 Wetterhoffin Wanhaan Kutomoon (2. kerros)

Juha Laurikainen kertoo omasta suunnitteluprosessistaan. Hän on suunnitellut Wetterhoffille useita ryijymalleja sekä työskennellyt suunnittelijana esimerkiksi Marimekolla.

RYIJYSUUNNITTELIJA JUHA LAURIKAINEN RYIJYILTA

Ryijyillassa kuullaan myös tarinaa Wetterhoffin ryijyistä. Wetterhoffin ryijyperinne täyttää 135 vuotta. Ryijyjen suunnittelu ja valmistus alkoi Wetterhoffin talon perustajan, Fredrika Wetterhoffin aikaan 1800-luvun lopulla.

Wetterhoffin piirustuksenopettajien tehtäviin kuului ryijymallien suunnittelu. Suunnitteluvelvollisuus päättyi vasta vuonna 1976, kun oppilaitos siirtyi valtiolle. Tämän jälkeen ryijymallit on tilattu ulkopuolisilta suunnittelijoilta ja taiteilijoilta.

– Wetterhoffilla on alusta asti panostettu ryijylankojen ja pohjakankaiden laatuun. Esikuvana ja tavoitteena on pidetty vanhojen ryijyjen kireää lankalaatua, kertoo Hillevi Kaarlenkaski Fredrika Wetterhoff -säätiöstä.

Tule kuuntelemaan lisää Wetterhoffin Ryijyiltaan! Kahvitarjoilu, vapaa pääsy!

Kaikki ryijytarvikepaketit –20% Ryijyviikkojen ajan

Nyt kannattaa ostaa ryijytarvikepaketti ja tehdä ryijy! Wetterhoffin Ryijyviikkojen ajan kaikki valmiit ryijyt sekä Ommellen- tai Kutoen-ryijytarvikepaketit –20% sekä Wetterhoff-myymälässä että Wetterhoff-verkkokaupassa. Tarjous ei koske miniryijyjä (Haiku, Tanka, Väripala, Kirjain), ryijypatalappuja eikä ryijytyynyjä.

Tervetuloa Wetterhoffille!  

Wetterhoffin Ryijyviikot

Wetterhoff-myymälässä ja verkkokaupassa 20.1.–9.2.2020  

Lue ja katso myös:

MINIRYIJYT

RYIJYSUUNNITTELIJA

TULPPAANIDAMASTI-RYIJY