Haiku- ja Tanka-ryijyt

Helpot ja modernit Haiku- ja Tanka-ryijyt on näppärä tehdä itse

Haiku- ja Tanka-ryijyt esiteltiin Japanin matkamessuilla viime vuonna. Siellä modernit miniryijyt ihastuttivat kravattikaulaisia pukumiehiä myöten, ja ryijytyöpajoissa oli jopa ruuhkaa!

Nyt Wetterhoffin uniikit miniryijyt saa Wetterhoff-myymälästä Hämeenlinnasta ja Wetterhoff-verkkokaupasta.

– Ideana on, että Haiku ja Tanka ovat nopeita ja helppoja. Niiden kautta pääsee helposti jyvälle ryijyn tekemisestä, kertoo Hillevi Kaarlenkaski Wetterhoffin ryijysuunnittelijoiden tiimistä.

Haiku-ryijyissä on kolme väriä, koska Haiku-runossa on kolme säettä. Vastaavasti Tanka-ryijyssä on viisi väriä, koska Tanka-runossa on viisi säettä.

Videolta näet, miten näppärästi Haiku- ja Tanka-ryijyn tekeminen onnistuu. Tarvikepaketissa on kaikki ryijyn tekemiseen tarvittavat tarvikkeet ja yksityiskohtaiset ohjeet. Haiku-ryijypaketti maksaa 19 € ja Tanka-ryijypaketti 25 €. Voit ostaa miniryijyjen tarvikepaketit Wetterhoff-myymälästä tai Wetterhoff-verkkokaupasta.

Kaikki Wetterhoff-ryijypaketin ostaneet pääsevät maksutta ryijykurssille. Se järjestetään Wetterhoffin talossa Hämeenlinnassa keskiviikkona 13.2.2019 klo 17.30. Voit ilmoittautua kurssille myymälään tai sähköpostitse wetterhoff@wetterhoff.fi

Teksti, kuvat ja video: Tia Yliskylä

OSTA HAIKU-RYIJY

OSTA TANKA-RYIJY

RYIJYVIIKOT

 Wetterhoffin talo, Hämeenlinna

  • Kaikki ryijytarvikepaketit – 15 % (ei miniryijyt, eli Haiku, Tanka, kirjain- ja neliöryijyt) 
  • Ryijy ja runo -ilta ke 16.1.19 klo 18
  • Sisustus ja ryijy -ilta to 24.1.19 klo 18
  • Ryijykurssi ke 13.2.19 klo 17.30