Neuleviikko 5.-10.10.2020

Tervetuloa Wetterhoffin Neuleviikolle 5.-10.10.2020

Neuleviikolla Wetterhoffin myymälä täyttyy talven parhaista neuleideoista, materiaaleista & tarjouksista. Neuleviikko starttaa maanantaina 5.10. ja jatkuu lauantaille 10.10. 

Tule hakemaan neuleviikolta inspiraatiota talven neuleisiin. Tarjolla ilmaisia neuleohjeita sekä myytäviä neulevihkoja- ja kirjoja. Ammattitaitoiset myyjämme opastavat kaiken tasoisissa neuleideoissa.

 

NEULEVIIKON OHJELMA


MAANANTAI 5.10.
Neuleviikko starttaa & tarjoukset alkavat!

Koko Neuleviikon ajan maanantai-lauantai:

Silkkivillalangat vain 9,50 € / vyyhti (norm.12,50) myymälässä ja verkkokaupassa.

Tuukka erikoisvärjäyserä 9 € / vyyhti (norm. 13) vain myymälässä.
Myymälä avoinna klo 10-17

TIISTAI 6.10.
Myymälä avoinna klo 10-17

KESKIVIIKKO 7.10.
Rva Silmusolmu vierailee klo 13-19:
Upeiden käsinvärjättyjen lankojen myyntiä myymälässä.
Myymälä avoinna klo 10-19
&
Neulekahvila klo 17-19:
Tervetuloa neulomaan yhdessä tunnelmalliseen Café Hoffiin! Kaikille avoin pääsy. Tule terveenä.

TORSTAI 8.10.
Lankaostoksesta kaupan päälle Saalit- tai kirjonta-kirja!
Myymälä avoinna klo 10-17

PERJANTAI 9.10.

VIIKONLOPUN SPESIAALITARJOUS:
Austermann Step 100 g - sukkalangat -10%

Lankaostoksesta kaupan päälle Saalit- tai kirjonta-kirja!

Myymälä avoinna klo 10-17

LAUANTAI 10.10.

VIIKONLOPUN SPESIAALITARJOUS:
Austermann Step 100 g - sukkalangat -10%

Viimeinen tilaisuus hyödyntää viikon tarjoukset!
Myymälä avoinna klo 10-14

KESKIVIIKKONA 7.10. Rva Silmusolmu vierailee klo 13-19

Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus päästä ostamaan Wetterhoffilta kotimaisesti käsinvärjättyjä laatulankoja!

Rva Silmusolmu eli lankakauppias Sirpa Mähönen vierailee Wetterhoffin myymälässä ja esittelee upeita ja ylellisiä käsinvärjättyjä lankojaan. Tarjolla paljon eri värejä ja laatuja.

KESKIVIIKKONA 7.10. Neulekahvila klo 17-19

Tervetuloa neulomaan yhdessä tunnelmalliseen Café Hoffiin! Nyt kehtaa neuloa julkisesti ihan luvan kanssa. Kaikille avoin pääsy. Pidetään huoli samalla kaikkien turvallisuudesta ja etäisyyksistä. Tulethan paikalle vain terveenä.

Café Hoffista ostettavissa lämpimät ja kylmät juotavat sekä herkut makeaan ja suolaiseen nälkään. Kahvila sijaitsee Wetterhoffin talon katutasossa. Käynti sisään kahvilan omasta ovesta tai myymälän kautta. Myymälä on avoinna koko illan ja voit samalla käydä tekemässä ostoksia.

Silkkivillalangat Neuleviikolla vain 9,50 € / vyyhti!

Neuleviikon ajan silkkivillalangat tarjoushintaan 9,50 € (norm. 12,50 €). Tarjous voimassa myymälässä ja verkkokaupassa ma 5.- la 10.10.2020 tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Wetterhoffin omalla reseptillä valmistetut, ihanan pehmoiset ja ylelliset silkkivillalangat sopivat loistavasti talviseen neulontaan ja kudontaan.

Silkkivillalangat sisältävät 70% laadukasta villaa ja 30% Tussah-silkkiä, jolla lankaan saadaan ihanan silkkinen pehmeys ja kaunis kiilto. Lanka on miellyttävä neuloa ja se luistaa sopivasti puikoilla.

Silkkivillalankoja on valikoimissamme kahta eri vahvuutta:
Ohuempi Silvia - silkkivillalanka on 2-säikeinen ja 50 g sisältää n. 500 m. Se soveltuu hyvin esim. kevyisiin pitsihuiveihin. Kaksikon tuplasti paksumpi vaihtoehto on 4-säikeinen Sivilla - silkkivillalanka, jonka 50 g vyyhdissä on n. 250 g.

Eettisestä villasta valmistetut mulesing vapaat silkkivillalangat Melina ja Alisa ovat väriltään luonnonvalkoisia ja soveltuvat erittäin hyvin kasvivärjäykseen tai kemiallisilla väreillä värjäykseen, koska värit kiinnittyvät niihin hyvin.

Molempiin vahvuuksiin on saatavilla paljon valmiita ohjeita, jotka ovat ilmaisia lankojen ostajalle.

Vinkki! Neulo Silviasta kaksinkertaisena ja yhdistä kaksi hieman eri väristä lankaa. Näin pinnasta tulee kauniin meleerattu.

Meleeratut Tuukka - langat erikoiserä 9 € / vyyhti

Neuleviikon ajan Wetterhoffin Tuukka 100% karstavillalangat tarjoushintaan 9 €/100 g vyyhti (norm. 13 €). Tarjous voimassa myymälässä ma 5.- la 10.10.2020 tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

NEULEVIIKON VIIKONLOPUN SPESIAALITARJOUS
PE 9.10.- LA 10.10.

Austermann Step - langat (moni- ja yksiväriset) -10%

Step on laadukas ja suosittu ohut sukkalanka. Se hellii ihoa neuloessa ja valmiina neuleena sen aloe vera ja jojobaöljy käsittelyn vuoksi. Aikuisen sukkapariin riittää yksi kerä. Kerän koko 100 g = 420 m, Puikkosuositus: 2,5-3 mm. Materiaalit: 75 % villa (superwash), 25 % nylon.

Tarjous voimassa pe 9.10. - la 10.10.2020 tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Startti huivi on aloittelevan neulojan täydellinen valinta!

Halusimme kehittää kaikentasoisille, myös vasta-alkaville neulojille soveltuvan neulepaketin ja näin syntyi Startti huivi - tarvikepaketti. Paketin avulla opit huivin tekemisen perusteita. Startti huivi on helppo kolmiohuivi, joka neulotaan pehmeästä ja laadukkaasta Wetterhoffin Sivilla silkkivillalangasta. 

Tarvikepaketti sisältää huivilangan ja selkeän kuvallisen työohjeen.

Startti huivi - tarvikepaketti tulee myyntiin neuleviikolla vk 41. Pyrimme saamaan paketin neuleviikolla myös verkkokauppaan.

Paljon ilmaisia ohjeita lankojen ostajalle

Myymälästämme saatavilla runsaasti ohjeita sekä ohjenurkkauksestamme löytyvät selailtavaksi uusimmat käsityölehdet. Neulonta- ja kudontaohjeita saatavana myös verkkokaupastamme.

 

Tervetuloa mukaan Neuleviikolle!

Seuraa meitä myös somessa

Instagram @wetterhoffintalo

Facebook @wetterhoff