Deco & DIY viikko 16.-21.11.2020

Wetterhoffin sisustus ja tee se itse - teemaisella viikolla koristetaan kotia ihanilla käsitöillä ja valmiilla kotimaisilla sisustustuotteilla

Deco & DIY -viikolla myymälä täydentyy ainutlaatuisella valikoimalla vain viikon ajan kestävässä POP UP - myynnissä ma 16.11.- la 21.11.2020 ajan. Haluamme tarjota kattavan kokonaisuuden kotimaisia ja paikallisia laatutuotteita. Näitä ostaessa tuemme samalla suomalaista suunnittelua ja työtä. Nyt on myös hyvä tilaisuus tehdä joululahjaostoksia. Paketoimme lahjat puolestasi kauniiseen pakettiin.

Lapuan kankureiden sisustustekstiileissä yhdistyvät kotimaisuus, kauneus, laadukkuus ja vastuullisuus. Tuotevalikoimaan sisältyvät mm. huovat, kylpypyyhkeet, laudeliinat, saunatyynyt ja keittiöpyyhkeet. POP UP-myynnin ajaksi saamme normaaliin valikoimaamme runsaasti täydennystä.

Pauliina Rundgren Handicrafts - Korut ja sisustustuotteet, kuten magneettipuut, kynttiläalustat, seinäkellot, hyllyt, saippuatelineet ja löylymittarit. Pauliina Rundgren HandiCraftsin tuotteiden inspiraationa toimii puhdas suomalainen luonto ja ne suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Tuotteille on myönnetty Design From Finland- ja Avainlippumerkit sekä uutena D.O.Saimaa -alkuperämerkki, joka on tae paikallisesta osaamisesta, korkeasta laadusta ja ympäristövastuullisuudesta.

Ilosen puutyö on valmistanut paikallisesti laadukkaita puutuotteita jo yli 65 vuoden kokemuksella. POP UP-myynnissä on monipuolinen valikoima erilaisia puisia piensisustustuotteita esim. keittiöön ja saunaan.

Lisäksi luvassa Wetterhoff Vintage - tekstiilien myyntinäyttely Wetterhoffintalon 2. kerroksessa + arvonta. Viikon ajan tarjouksia sisustustuotteista, langoista ja käsityötarvikkeista. Tarjouksena mm. ryijypaketit ommellen ja kutoen -15%. Tarjous ei sisällä miniryijypaketteja.

Tapahtuman tarjoukset ja tuotevalikoima tarkentuvat vielä lähempänä. Ajankohtaisia julkaisuja tapahtumaviikosta voi seurata somekanavillamme.

Seuraa meitä:

Facebook @wetterhoff

Instagram @wetterhoffintalo

Wetterhoffin käsitöiden ja lankojen aarreaitasta löytyvät talven tekemispaketit ja materiaalit. Nämä ovat myös oiva lahja käsityönystävälle!

Luonnonmateriaaleista kudotut tekstiilit kruunaavat joulukattauksen. 

(kuva: Lapuan Kankurit)

Deco & DIY viikko 16.-21.11.2020