Wetterhoffin väkeä: Lakiasiaintoimisto Jenna Järnstedt

Ovessa lukee: Lakiasiaintoimisto Jenna Järnstedt Oy. Oven takana naputellaan rytmikkäästi näppäimistöä. Lakimiehet Jenna Järnstedt ja Pinja Rantanen ovat lakipalvelujen, asiakirjojen, riitojen ja oikeudenkäyntien asiantuntijoita.

– Jostain syystä meidän ammattikuntaamme usein jännitetään, vaikka tosiasiassa monet asiakkaat ovat helpottuneita, kun asiat on hoidettu hyvin, Jenna Järnstedt sanoo.

Hän on työskennellyt lakimiehenä lähes 20 vuoden ajan. Yrittäjäksi Järnstedt ryhtyi vuonna 2017.

– Yrittäjänä pystyn tekemään täsmälleen omannäköistä ja omien arvojen mukaista työtä. Rehellisyys ja suorapuheisuus ovat olennaista. Myös vastapuolta kohdellaan kunnioittavasti. Hampaat irvessä ei tarvitse voittaa. Olennaisinta on, että asiakkaani saa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Lakiasiaintoimisto Jenna Järnstedt Oy palvelee niin yksityisasiakkaita kuin yrityksiäkin. Järnstedtillä on tausta it-alan yrityksissä: hän on työurallaan vastannut muun muassa suomalaisen pörssiyhtiön lakiasioista ja kansainvälisen ohjelmistotalon Suomen ja Baltian lakiasioista.

– Kilpailuetumme on, että tarjoamme hyvin kokonaisvaltaista palvelua, jossa otetaan koko yrityksen liiketoiminta huomioon.

Jenna Järnstedt kehottaa ottamaan rohkeasti yhteyttä: soittaminen tai viestin lähettäminen ei maksa mitään.

– Vakioasiakkaat osaavat arvostaa työni tuomaa lisäarvoa, kun aikaa, vaivaa ja rahaa säästyy ennakoimalla. Lisäksi on helppoa, kun on tuttu ammattilainen, joka tuntee liiketoiminnan.

Pinja Rantasen työtehtävät koostuvat paljolti erilaisten asiakirjojen laatimisesta. Kysytyimpiä asiakirjoja ovat esimerkiksi edunvalvontavaltuutus, avioehto, testamentti ja vuokrasopimus.

Wetterhoffin talon Jenna Järnstedt löysi sattumalta etsiessään toimitilaa Hämeenlinnan keskustassa. Hyvät yhteydet niin julkisilla kulkuneuvoilla kuin omalla autollakin olivat yksi houkutin.

– Miljöö on upea, ja täällä on tosi hyvä yhteishenki. Joka päivä on kiva tulla töihin! Lisäksi on kätevää, kun kahvila Café Hoffista saa helposti tarjottavaa asiakkaillekin.

Teksti: Tia Yliskylä

MIKÄ?

Jenna Järnstedt (vas.) ja Pihla Rantanen.