Slideshow (100%x100%)

Uutiset

  

 • Wetterhoffin väkeä: Ihana-lehti

  – Ihana-lehti on koko perheen askartelulehti. Tarjoamme kivaa tekemistä, jossa on jokin juju, Ihana-lehden päätoimittaja Kaarina Korventaka kertoo.

  Hänen toimistonsa sijaitsee Wetterhoffin talon ensimmäisessä kerroksessa. Korventaan lisäksi Ihana-lehteä tekevät toimituspäällikkö ja toistakymmentä avustajaa. Laadukas lehti on onnistunut löytämään vakituisen lukijakunnan.

  – Voimme olla tyytyväisiä, koska lukijapalaute on aina ollut kiittävää. Nyt on hankalat ajat, kun koko lehtibisnes on murroksessa. Oman innostuksen säilyttäminen on todella tärkeää, Korventaka sanoo.

  Hän perusti Ihana-lehden vuonna 1997. Sitä ennen hän kirjoitti muun muassa muoti- ja koristelujuttuja Häät-lehteen. Nykyään Korventaka on kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän Häät-lehden tuottaja.

  Ihana-lehden suosiota selittää itse tekemisen trendikkyys. Käsityöt, tuunaus, askartelu, ja skräppäys ovat pinnalla. Tekemisen tavat ovat lisääntyneet ja tekniikat monipuolistuneet. Jos ennen neulominen oli käsityöharrastajien ykkössuosikki, nyt rinnalle ovat tulleet monet muut tekniikat, kuten korujen valmistus ja leikekirjojen tekeminen.

  Ihana-lehden valtti on nopeat niksit. Monet ohjeet ovat toteutettavissa yhden illan aikana. Kaarina Korventaan mukaan pikaisesti valmistuvat jutut sopivat ajan henkeen, jossa harvalla on varaa aikaa syöviin harrastuksiin.

  Wetterhoffin taloa Korventaka kuvailee inspiroivaksi ympäristöksi. Talo on hänelle entuudestaan tuttu. Hän valmistui Wetterhoffilta vaatetusalan artenomiksi vuonna 1996.

  – Paluu on tuntunut mukavalta. Vaikka talon konsepti on muuttunut oppilaitoksesta yritysvetoiseksi, talo huokuu innostavaa ja kannustavaa henkeä.

  Teksti ja kuva: Tia Yliskylä

    Takaisin
 •   Arkisto

MIKÄ?

Askarteluun erikoistunut aikakauslehti Ihana

Wetterhoffin talon ensimmäinen kerros

www.ihanalehti.fi

Puhelin: 040 5106 995

Sähköposti: kaarina.korventaka(at)inspia.fi

Avoinna: Sopimuksen mukaan

Palvelut: Ihana-lehden toimittaminen ja tuottaminen

 

"Ihana-lehti on koko perheen askartelulehti. Tarjoamme kivaa tekemistä, jossa on jokin juju."

Kaarina Korventaka