Slideshow (100%x100%)

Uutiset

  

 • Virkkaa ja neulo suven parhaat ideat

  Wetterhoff-myymälä on kesäneulojan ja –virkkaajan mansikkapaikka! Ihanat ideat, langat, ohjeet, käsityötarvikkeet ja asiantunteva myymälän väki houkuttelevat käsitöihin.

  – Vaihtoehtoja riittää! Wetterhoff-myymälästä voi ostaa esimerkiksi Laine-lehtiä ja muita neuleohjeita. Joitakin maksuttomiakin ohjeita löytyy, Pirkko Lehto Wetterhoff-myymälästä kertoo.

  Puikot ja koukut ovat ahkerassa käytössä myös Wetterhoff-myymälän omalla väellä. Wetterhoffin kädentaitajat kokeilevat ja kehittelevät erilaisia ideoita.

  – Kesäsuosikki on esimerkiksi silkkivillasta neulotut pitsihuivit, Pirkko vinkkaa.

  Wetterhoffin omat silkkivillat, Silvia, Sivilla ja Sofia, ovat laadukkaita ja mukavia neuloa. Värit ovat heleitä. Silkkivilla tuntuu kevyeltä kuin kesäyön uni.

  Bambua tiskirättiin ja puuvillaa keittiöpyyhkeeseen

  Wetterhoffin oman lankamalliston lisäksi Wetterhoff-myymälä tarjoaa laajan valikoiman esimerkiksi pellavalankoja. Line- ja Tynn Line -langat sopivat esimerkiksi huiveihin, puseroihin ja mekkoihin.

  Ympäristöystävällinen Blend bamboo -bambulanka on oivallinen esimerkiksi vaatteisiin ja huiveihin – mutta myös tiskirätteihin. Virkattu tiskiliina on kestävä ja ekologinen.

  Keittiöpyyhe kannattaa virkata esimerkiksi Catania Denim –puuvillalangasta. Virkattu keittiöpyyhe kuivaa hyvin – kotona, mökkikeittiössä tai vaikka telttaretkellä!

  Pirkko innostui tänä kesänä Liina-kalalangasta ja kuviovirkkauksesta. Yhdistelmästä syntyy napakka kassi, joka pysyy pystyssä ja käy korista.

  – Virkkasin 15-säikeistä kalalankaa. Ohjeena oli hieman muunneltu Molla Millsin ohje, Pirkko kertoo.

  Almina-langasta Pirkko teki pussukoita ja verkkokassin. Almina on merseroitua puuvillaa, ja sopii sekä neulomiseen että virkkaukseen.

  Tervetuloa inspiroitumaan Wetterhoff-myymälään!

    Takaisin
 •   Arkisto

WETTERHOFF-MYYMÄLÄ

Avoinna ma–pe klo 10–17
(3.8.19 alkaen lisäksi lauantaisin klo 10–14)

 

VERKKOKAUPPA