Slideshow (100%x100%)

Uutiset

  

 • Valmistujaislahja, häälahja, rippilahja - kaikki Wetterhoff-myymälästä!

  Valkolakki? Rippijuhlat? Hääpari? Mummon syntymäpäivät?

  Upeat ja uniikit lahjat löytyvät Wetterhoff-myymälästä Hämeenlinnasta.

  Olemme koonneet lahjaideoita niin mummille, kummille, rippilapselle, morsiusparille kuin ystävällekin! Wetterhoff-myymälä Hämeenlinnan keskustassa tarjoaa laadukkaat, persoonalliset ja usein käsin tehdyt lahjat.

  – Usein toivotaan, että valmistujaislahja olisi kaunis ja käytännöllinen. Onnistunut häälahja taas on kestävä muisto tärkeästä päivästä, Wetterhoff-myymälän asiantuntijat Sari, Pirkko ja Jaana kertovat.

  Onnistuneita lahjaideoita moneen makuun

  Wetterhoff-myymälässä on lahjaideoita, joista valita: sisustustuotteet, käyttötavarat ja koriste-esineet.

  Esimerkiksi käsin tehtyjen kodin tekstiilien kirjo on laaja: tyynynpäälliset ovat kaunista ja käytännöllistä, samoin torkkupeitot ja pyyhkeet. Muun muassa Lapuan Kankureiden kodin tekstiilit ovat suosittuja. Myös korut ja keittiötarvikkeet ovat pidetty lahja.

  Häälahja saa olla uniikki. Koristeet, kynttilät, keramiikka, puuesineet ja muut kädentaidon helmet onnistuvat aina.

  Esimerkiksi Studio Enkoopin persoonalliset mekkomaljakot viehättävät uusissa kuoseissa. Keraaminen maljakko muistuttaa kotelomekkoa. Suloinen kaunistus löytyy tänäkin keväänä monen morsiusparin, valkolakin saaneen ja ammattiin valmistuneen lahjoista!

  Koti ja sisustus saavat uutta ilmettä Wetterhoff-myymälästä

  Wetterhoff-myymälän koti on Hämeenlinna, jonne pääset nopeasti vain tunnissa Helsingistä ja Tampereelta.

  Wetterhoff on erikoistunut laatuun ja käsin tehtyyn. Monet tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Lisäksi painotamme kädentaitoja ja käsityömäistä valmistustapaa. Ekologisuus ja eettisesti kestävät tuotteet ovat suosikkejamme.

  Esimerkiksi Mifukon kiondo-korit on suunniteltu Suomessa, mutta valmistettu käsin reilun kaupan periaatteita noudattaen Keniassa, Itä-Afrikassa.

  Wetterhoff on laadun ja ekologisuuden sisustuskauppa

  Sisustustuotteet valitaan Wetterhoff-myymälään tarkasti. Kiinnitämme huomiota myynnissä olevien tuotteiden laatuun, valmistustapaan ja käyttötarkoitukseen. Sisustus saa olla kaunis, mutta samalla ekologinen, reilu ja korkealaatuinen.

  – Suomalaisen Muoto 2:n tuotteet ovat kevään uusin tulokas. Tarjoilualustat, leikkuulaudat ja kellot suunnitellaan ja valmistetaan Lahdessa, Sari Aaltonen Wetterhoff-myymälästä kertoo.

  Wetterhoff on sisustuskauppa, joka kerää yhteen uniikit, laadukkaat ja monesti käsin valmistetut sisustustuotteet. Tervetuloa Hämeenlinnaan!

  Teksti ja kuvat: Tia Yliskylä

  LISÄTIEDOT
  Sari Aaltonen, Wetterhoff-myymälä, sari.aaltonen@wetterhoff.fi, puh. 03 6262 610

    Takaisin
 •   Arkisto

WETTERHOFF-MYYMÄLÄ PALVELEE HÄMEENLINNASSA:

 • ma, ti, ke ja pe klo 10–17
 • to klo 10–18
 • la klo 10–14