Slideshow (100%x100%)

Uutiset

  

 • Työpajoja ja Fredrika-monologi Fredrikan Kesässä

  Fredrikan Kesä -tapahtumaa vietetään Wetterhoffin talolla ja pihapiirissä 7.–9.8.2014. Tapahtuma on tänä vuonna osa valtakunnallisia kotiseutupäiviä.

  – Fredrikan Kesästä on tullut jo perinne: kesätapahtuma järjestetään jo neljättä kertaa. Tiedämme, että meillä on jo eräänlainen fanijoukko, joka odottaa Fredrikan Kesää yhtä innolla kuin Wetterhoffin talon väki itse, Fredrika Wetterhoff –säätiön toiminnanjohtaja Hannele Yrjö-Koskinen sanoo.

  Koko uudistunut Wetterhoffin talo toivottaa kaikki tervetulleeksi tutustumaan remontin alta kuoriutuneeseen kaunottareen ja talon väkeen. Torstaina ja perjantaina järjestetään erilaisia työpajoja.

  Lauantaina vuorossa on Kesäkortteli, eli käsityöläisten myyntitapahtuma. Wetterhoffin talon holvisalin myyntipaikat ovat jo täynnä, ja sen vuoksi kesäkortteli saa lisätilaa Wanhasta Kutomosta.

  – Käsityöläisten myyntitapahtuma on edelleen todella suosittu, eikä ihme, sillä valitsemme myyntiin vain laadukkaita tuotteita, Hannele Yrjö-Koskinen kommentoi.

  Myyntipaikkoja voi varata Arja Mäkiseltä sähköpostitse osoitteella arja.makinen©wetterhoff.fi tai puhelimitse numerosta 03 6262 670.

  Tänä vuonna esitetään Fredrika-monologi muutaman vuoden tauon jälkeen. Näyttelijä Henna-Maija Alitalo vie meidät Fredrika Wetterhoffin elämään ja ajatuksiin 1800-luvun lopun Hämeenlinnaan. Kaikille avoin esitys Fredrika - La femme d´avenir lauantaina klo 14.

  Lisäksi Hämeenlinna-seuran kävelyretki päättyy lauantaina Wetterhoffin talolle noin klo 11.30.

  Tervetuloa Fredrikan Kesään!

   

  Lisätietoja

  Hannele Yrjö-Koskinen, Fredrika Wetterhoff –säätiön toiminnanjohtaja, puh. 050 525 9990. hannele.yrjo-koskinen@wetterhoff.fi

  Kesäkorttelin myyntipaikat

  Arja Mäkinen, puh. 03 6262 670, arja.makinen©wetterhoff.fi

   

    Takaisin
 •   Arkisto

  

Fredrikan Kesä 2014

 • Wetterhoffin talolla 7.–9. Elokuuta 2014 alkaen klo 10
 • Työpajoja, käsityöläisten myyntitapahtuma Kesäkortteli, Fredrika-monologi, avoimet ovet ja tarjouksia