Slideshow (100%x100%)

Uutiset

  

 • Tonttuja, lahjoja ja käsin tehtyä kaunista Wetterhoff-myymälän joulussa

  Wetterhoff-myymälä on saanut roppakaupalla käsin tehtyjä, laadukkaita ja kotimaisia lahjoja ja koristeita!

  Ihastuttavat tontut, tähdet, lumikot ja enkelit ovat kauniita joulutunnelman tuojia. Esimerkiksi Venla-Tuotteen veikeät tontut ja koristeet ovat kotimaista käsityötä. Ateljé Hannetarin lumiukot on huovutettu pääosin suomenlampaan villasta. Hannettaren tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Hilpeät Sirkka-tontut valmistetaan puusta, pellavasta ja villasta. Sirkka-tonttuja on tehty rakkaudella jo vuodesta 1975, mutta mallisto elää ja kehittyy joka vuosi. Valonan koivutähdet ovat kotimaiset koristeet, jotka on helppo lähettää lahjaksi vaikka kirjekuoressa.

  Wetterhoffin pehmoiset torkkuhuovat ovat hämeenlinnalaisen AL-Monityön tekstiiliverstaasta, Lapuan Kankureilta ja ruotsalaiselta Klippanilta. Maanläheisten värien lisäksi saatavilla on muun muassa raikas keltainen, säpäkkä petrooli ja punainen torkkupeitto. Huiveista on mainittava esimerkiksi hämeenlinnalaisen Nina Nori Designin villahuivit, jotka kudotaan käsityö- ja kotiteollisuusmenetelmin Hämeenlinnassa.

  Wetterhoff-myymälä on varustautunut kynttiläkauteen huolellisesti: valikoimassa ovat muun muassa kotimaiset Desicon pöytä- ja kruunukynttilät Fiskarsista, pudasjärveläisen Kynttilätalon kartion malliset kynttilät ja tonttukynttilät. Laadukkaat ja puhtaasti palavat kynttilät ovat pidettyjä lahjoja!

  Valmiiden lahjojen ja koristeiden lisäksi Wetterhoff-myymälässä on suuri Tee itse -osasto. Myynnissä on esimerkiksi lankoja, ryijy- ja kirjontapaketteja, kuteita ja käsityötarvikkeita.

  Tervetuloa ihastumaan Wetterhoff-myymälään!

    Takaisin
 •   Arkisto

Wetterhoff-myymälä palvelee:

 • ma–pe klo 10–17
 • la klo 10–15
 • su suljettu

Wetterhoff-myymälä on suljettu:

Loppiaisena ma 6.1.2010