Slideshow (100%x100%)

Uutiset

  

 • Korttelijoulu tänä vuonna jo kuun vaihteessa

  Aito ja perinteinen Wetterhoffin Korttelijoulu järjestetään tänä vuonna lauantaina ja sunnuntaina 30.11.–1.12.2019 klo 10–15. Vapaa pääsy!

  Käsityöläisten ja kädentaitajien lämminhenkinen joulumarkkinatapahtuma kokoaa Wetterhoffin talon täyteen joulutunnelmaa, laadukkaita käsitöitä ja hyväntuulista väkeä.

  – Muutimme Korttelijoulun ajankohtaa, koska on ihanaa aloittaa jouluvalmistelut ajoissa. Seuraavalla viikolla voi rauhassa keskittyä itsenäisyyspäivään, kun joulumarkkinat on saanut nauttia hyvissä ajoin, kertovat Hannele Yrjö-Koskinen ja Hillevi Kaarlenkaski Fredrika Wetterhoff -säätiöstä.

  Korttelijoulun myyntipaikat ovat tänäkin vuonna viimeistä pöytää myöten täynnä. Kaikkiaan yli 40 myyjää esittelee ja myy laadukkaita, taidolla ja rakkaudella valmistettuja käsityö- ja taideteollisuustuotteita, mutta ei elintarvikkeita.

  Korttelijoulu myy esimerkiksi koristeita, lahjoja, koruja, keramiikkaa ja taidelasia, grafiikkaa, laukkuja, asusteita ja lastenvaatteita, neuleita ja kudonnaisia, tyynyjä, keittiö- ja kattaustuotteita, puuleluja sekä joulukortteja ja käsin sidottuja kirjoja. Varmistamme etukäteen, että myytävät tuotteet täyttävät Korttelijoulun vaatimukset käsityömäisestä valmistustavasta, laadusta ja elämyksellisyydestä.

  Tänä vuonna Wetterhoffin Korttelijoulu tekee yhteistyötä Leivintuvan joulumarkkinoiden ja Tuomaan markkinoiden kanssa.

  Korttelijouluun on yleisöllä vapaa pääsy. Koe perinteiset joulumarkkinat! Nauti tunnelmasta ja tee hyviä ostoksia. Tervetuloa aitoon Wetterhoffin talon Korttelijouluun!

  KORTTELIJOULU

    Takaisin
 •   Arkisto

  

WETTERHOFFIN KORTTELIJOULU LA–SU 30.11.–1.12.2019 KLO 10–15

 • Wetterhoffin Korttelijoulu on tunnelmallinen ja ainutlaatuinen käsityöläisten joulumyyntitapahtuma historiallisessa miljöössä, yli 130-vuotiaassa Wetterhoffin talossa Hämeenlinnan keskustassa.
 • Paikalla on yli 40 myyjää esittelemässä ja myymässä tuotteitaan. Myynnissä on laadukkaita, taidolla ja rakkaudella valmistettuja käsityö- ja taideteollisuustuotteita, mutta ei elintarvikkeita. Esimerkiksi koristeita, lahjoja, koruja, keramiikkaa ja taidelasia, grafiikkaa, laukkuja, asusteita ja lastenvaatteita, neuleita ja kudonnaisia, tyynyjä, keittiö- ja kattaustuotteita, puuleluja sekä joulukortteja ja käsin sidottuja kirjoja.
 • Varmistamme etukäteen, että myytävät tuotteet täyttävät Korttelijoulun vaatimukset käsityömäisestä valmistustavasta, laadusta ja elämyksellisyydestä.

KORTTELIJOULU