Slideshow (100%x100%)

Uutiset

  

 • Kiitos vierailusta, hilpeät bloggaajat!

  Wetterhoffin talon Bloggaribrunssi keräsi lauantaina 20.5.17 iloisen joukon blogien kirjoittajia ja kuvaajia Hämeenlinnaan.

  Oli ilo saada kylään iso joukko kädentaidoista, käsitöistä ja sisustuksesta innostuneita bloggaajia. Kiitoksista ja kehuista päätellen hurmaantuminen oli molemminpuolista.

  – Paikka [Wetterhoffin talo] on ehdottomasti käymisen arvoinen. Rastittakaa karttaan Hämeenlinna, kun kesälomamatkoja suunnittelette, kirjoittaa Marjaana Villasukkavuosi-blogissaan.

  Bloggaribrunssilla tutustuttiin Wetterhoffin talon ja Wetterhoff-myymälän lisäksi talon luovien alojen yrittäjiin. Bloggaajat pääsivät kokeilemaan uusia kädentaitoja, esimerkiksi korujen tekemistä.

  – Yksi rentouttavimmista asioista on näprätä jotain, tehdä käsitöitä, askarrella. Kun sitä pääsee tekemään hauskassa porukassa, on kuin olisi ollut minilomalla, totesi Taina K Mansikkatilan mailla -blogissaan.

  Vaikka Wetterhoffin talo oli monille bloggaajille tuttu paikka entuudestaan, yllätti Wetterhoff-myymälän uudistunut ilme iloisesti.

  – Wetterhoffin myymälä uudistui ihan hiljattain, enkä ollut uudessa myymälässä vielä ehtinyt vierailla. Olihan se nyt kerrassaan upea, henkäisi Amria Näppituntuma-blogissaan.

  Myös hämäläiset blogiaktiivit löysivät uutta näkökulmaa Wetterhoffin taloon.

  – Päivä oli tosi kiva! Pääsi tutustumaan tarkemmin kotikaupunkini yrittäjiin ja työpajat oli tosi kivat, Täti Punainen kiitteli nimikkoblogissaan.

  Kiitos kaikille bloggaajille ja lämpimästi tervetuloa uudelleen!

  LUE LISÄÄ:

  Villasukkavuosi

  Mansikkatilan mailla

  Näppituntuma

  Täti Punainen

    Takaisin
 •   Arkisto

TILAA UUTISKIRJE JA LIITY BLOGGARI-LISTALLE

Hei bloggaaja! Jos olet kiinnostunut kädentaidoista, käsitöistä, sisustamisesta ja Wetterhoffin talon bloggaribrunssista, tilaa uutiskirjeemme ja liity samalla Bloggari-listallemme:

TILAA UUTISKIRJE JA LIITY LISTALLE

Wetterhoffin talon kuulumisten lisäksi saat kutsun Bloggaribrunssiin.

Järjestämme Wetterhoffin talon Bloggaribrunssin 2 kertaa vuodessa.