Slideshow (100%x100%)

Uutiset

  

 • Hurmaava ja tunnelmallinen Wetterhoff - tutustu ja ihastu!

  Upea arvorakennus, käsityö- ja sisustusmyymälä, kokouspaikka, kahvila ja kymmenien yrittäjien toimitila.

  Wetterhoffin talo on luovien alojen yritysten keskus, jolla on takanaan rikasta historiaa yli 130 vuotta.

  Upeassa arvorakennuksessa työskentelee muun muassa käsityöläisiä, suunnittelijoita, media-alan ammattilaisia, muotoilijoita, taiteilijoita ja luovien alojen asiantuntijoita.

  – Yksi Wetterhoffin kantavista voimista on yhteisö. Meillä on innostunut yhteishenki, joka vahvistaa luovien yrittäjien elinvoimaa, Fredrika Wetterhoff –säätiön toiminnanjohtaja Hannele Yrjö-Koskinen sanoo.

  Wetterhoffin talo on suosittu ryhmä- ja retkikohde, ostospaikka ja kokoustila. Tervetuloa tunnelmalliseen miljööseen!

  Wetterhoff-myymälä tarjoaa aitoa ja laatua

  Wetterhoffin talon lippulaiva on katutason Wetterhoff-myymälä. Keväällä 2017 uudistunut ja laajentunut myymälä jakaantuu nyt neljään eri osaan: sisustus-, lahja- ja käyttötavaraosastoon, tee itse –osastoon, Korttien Taloon ja Konttori-työpajaan.

  Wetterhoff on tunnettu laadukkaasta ja laajasta lankojen ja kuteiden valikoimasta. Myös käsityötarvikkeiden tarjonta on monipuolinen. Wetterhoffin omat langat kehrätään muun muassa Norjassa, Italiassa ja Saksassa, mutta värjätään Suomessa.

  Sisustus-, lahja- ja käyttötavaraosasto sai lisää tilaa ja uusia tuoteperheitä. Kaikki Wetterhoff-myymälässä olevat tuotteet on valittu tarkasti harkiten. Johtoajatuksena on, että tuotevalikoimasta löytyy aitoa ja käsin tehtyä, eettisesti ja ympäristöystävällisesti valmistettua sekä kaunista ja persoonallista.

  – Arvostamme laatua, käsityömäistä ja kestävän kehityksen mukaista valmistustapaa. Meille on tärkeää, että tuotantoketju on läpinäkyvä, Sari Aaltonen Wetterhoff-myymälästä sanoo.

  Katutasossa sijaitsee myös ihastuttava Café Hoffi. Kahvila on suosittu lounas- ja tapaamispaikka.

  Fredrikan ideat osa nykypäivää

  Wetterhoffin talon toiminnassa elää perustajansa Fredrika Wetterhoffin (1844–1905) perintö. Fredrika Wetterhoff otti elämäntehtäväkseen vähävaraisten tyttöjen kouluttamisen. Hän ajatteli, että ammatti ja toimeentulo suojaisi tyttöjä ikävyyksiltä. Fredrika perusti tyttöjen työkoulun Hämeenlinnaan vuonna 1885.

  – Fredrikan arvomaailma antaa meille yhä suuntaviivaa, ja mietinkin usein, miten hän toimisi, jos eläisi nyt, Hannele Yrjö-Koskinen pohtii.

  Wetterhoff-koulutusta järjestävät tänä päivänä Hämeen ammattikorkeakoulun muotoilun koulutusohjelma sekä Ammattiopisto Tavastian käsi- ja taideteollisuusala sekä tekstiili- ja vaatetusala.

  Vuokrattavana toimisto- ja kokoustiloja

  Wetterhoffin talo vuokraa Wanha Kutomo –kokoustilaa kokouksiin ja tapahtumiin. Lisäksi vuokrattavissa on toimitiloja pienyrittäjille. Tarjoamme toimitiloja luovien alojen yrittäjille. Kysy vapaita toimisto-, verstas- ja myymälätiloja.

  LISÄTIEDOT
  Hannele Yrjö-Koskinen, Fredrika Wetterhoff –säätiön toiminnanjohtaja, puh. 050 525 9990. hannele.yrjo-koskinen@wetterhoff.fi

   

    Takaisin
 •   Arkisto