Sässynämarkkinat 21.10.-23.10.

SÄSSYNÄMARKKINAT

TO 21.10. - LA 23.10.2021

Sässynämarkkinat on Wetterhoffin talon vintage-henkinen markkinatapahtuma, joka on syntynyt tarpeesta kierrättää hyviä, käyttökelpoisia käsityö- ja askartelumateriaaleja sekä tuunattavia tavaroita.

Sässynät tulee vanhasta karjalaisesta sanonnasta "kaiken maailman sässynää", eli kaikkea nurkkiin jäänyttä sekalaista pikkutavaraa mm. käsityömateriaaleja ja muuta vintistä löytynyttä.

Sässynämarkkinat järjestetään Wetterhoffin talossa, 2 krs.

torstai 21.10. klo 10-17

perjantai 22.10. klo 10-17

lauantai 23.10. klo 10-14

Taas on pengottu Wetterhoffin talon vinttiä ja kellaria ja kannettu myyntiin kaikenlaista vanhaa tavaraa: mm huonekaluja, ompelukoneita, kangaspuiden osia, ja muuta mainiota rompetta yllin kyllin!

Lisäksi tietysti vanhoja tekstiileitä, ryijyjä, lankoja, kankaita, nappeja, nauhoja, kirjoja, lehtiä ym ym. Kaikenlaista käyttökelpoista materiaalia tee itse ihmisille, vanhan tuunaajille ja uuden tekijöille!

Wanhassa Kutomossa, talon toisessa kerroksessa, sali täynnä Wetterhoffin ja talon toimijoiden ”aarteita”. Kannattaa tulla kauempaakin tekemään ”löytöjä”.

Myymälässämme löydät myös hyviä tarjouksia ja tuotepoistoja edulliseen hintaan.

Esimerkiksi Novena –lanka 2 €/kerä tai Tuukka-langat ja ohjeet jouluiseen , lämpimään TORI-torkkupeittoon (1 kg) nyt vain 70 € !

Lahja-ja sisustuspuolelta löydät mm upeat Wetterhoff design-valaisimet vain 75 €/kpl.

Yleisöllä vapaa pääsy. Tervetuloa tekemään edullisia löytöjä!