Korttelijoulu 11.-12.12.2021

 

KORTTELIJOULU - JOULUMARKKINAT

lauantaina ja sunnuntaina 11.12. - 12.12.2021 klo 10 - 16

Wetterhoffin perinteikäs Korttelijoulu järjestetään nyt jo 25. kerran!

Käsityöläisten ja kädentaitajien lämminhenkinen joulumarkkinatapahtuma kokoaa Wetterhoffin talon täyteen joulutunnelmaa, laadukkaita käsitöitä ja hyväntuulista väkeä. 

Wetterhoffin Korttelijoulu on tunnelmallinen ja ainutlaatuinen käsityöläisten joulumyyntitapahtuma historiallisessa miljöössä, yli 130-vuotiaassa Wetterhoffin talossa Hämeenlinnan keskustassa. 

Paikalla on yli 20 myyjää esittelemässä ja myymässä tuotteitaan. Myynnissä on laadukkaita, taidolla ja rakkaudella valmistettuja käsityö- ja taideteollisuustuotteita, mutta ei elintarvikkeita. Esimerkiksi koristeita, lahjoja, koruja, laukkuja, asusteita, neuleita ja kudonnaisia.

Varmistamme etukäteen, että myytävät tuotteet täyttävät Korttelijoulun vaatimukset käsityömäisestä valmistustavasta, laadusta ja elämyksellisyydestä.

Koronapassi Korttelijouluun (2.kerros)

Korttelijoulu-tapahtumassa kävijöiden tulee esittää koronapassi ja tiloissa on vahva maskisuositus.

Wetterhoffin myymälä sijaitsee talon 1. kerroksessa ja on avoinna koko Korttelijoulu-tapahtuman ajan lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16. Myymälään ja talon kahvilaan on vapaa pääsy ilman koronapassia. Koko talossamme on kuitenkin vahva maskisuositus.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan joulutunnelmaan!